Haberler

Kayserigaz İftar Çadırı 1000 Kişinin Yüzünü Güldürdü

Faaliyete başladığı günden bu yana, hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle Kayseri iline katma değer kazandıran Kayserigaz, 5 yıldır kurduğu iftar çadırlarıyla her Ramazan 1000 vatandaşın yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Faaliyete başladığı günden bu yana, hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle Kayseri iline katma değer kazandıran Kayserigaz, 5 yıldır kurduğu iftar çadırlarıyla her Ramazan 1000 vatandaşın yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Her yıl geleneksel olarak Kimse Yok mu Derneği tarafından gerçekleştirilen ve Yeşil Mahalle'de kurulan iftar çadırlarının 5 yıldır olduğu gibi bu Ramazan da ev sahipliğini üstlenen Kayserigaz, bu yıl da yaklaşık 1000 kişiye iftar verdi. Birlikteliğin ve toplumsal dayanışmanın en güzel örneklerinden olan Ramazan çadırındaki iftara; Kayserigaz İşletme Bakım Müdürü Bülent Coşkun, İnsan Kaynakları Sorumlusu Ahmet Yalçın ve Kurumsal İletişim Sorumluları Duygu Toklucu ve Özlem Acur katıldı.

Kayserililerle bir iftarda daha birlikte olmanın verdiği mutluluğu ve bir Ramazan'da daha hoşgörüye ev sahipliği yapmanın huzurunu dile getiren Kayserigaz İşletme Bakım Müdürü Bülent Coşkun, "Her yıl gerçekleştirdikleri bu organizasyonla toplumsal dayanışmayı sağlayan ve yoksulların hatırlanmalarına vesile olan Kimse Yok mu Derneği'ne Kayserigaz ailesine de bu fırsatı verdikleri için teşekkür ediyoruz. Hayır ve bereketiyle gelen Ramazan ayının, parçası olduğumuz bu güzel toplumu kin ve düşmanlıktan uzaklaştırmasını; şefkat ve merhamet duygusunu daha da arttırmasını diliyoruz. Bu vesileyle bizler de Kayserigaz ailesi olarak; her Ramazan ihtiyacı olan vatandaşlarımızla bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Topluma karşı olan sorumluluğumuzu bu bağlamda bir kez daha gösterebilmenin gururunu, bu Ramazan da hep birlikte yaşadık. Bireylerin toplumun bir parçası olduklarını hissetmelerini sağlayan, toplumsal dayanışma ve yardımlaşmaya fırsat veren nice Ramazan'larda birlikte olmak dileğiyle" dedi.

Kimse Yok mu Derneği Kayseri Şubesi, her Ramazan olduğu gibi bu Ramazan da her gün 1000 kişiye iftar verilmesini koordine ederken; Kayserigaz, 17 Temmuz günü 1000 kişiye verdiği iftarla onların yüzlerindeki mutluluğu görmenin huzurunu yaşıyor. Kayserigaz, Ramazanların geleneğine dönüşen iftar çadırına sponsor olarak; toplumsal dayanışma ve yardımlaşma adına gerçekleştirdiği projelere bir yenisini daha eklemiş oldu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Coşkun Yerel Haberler

Yaşlı adam, kızını ve torununu kurşun yağmuruna tutarak katletti

Yaşlı adam, kızını ve torununu kurşun yağmuruna tutarak katletti

Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

Erdoğan-Özel görüşmesinde Kılıçdaroğlu'nu küplere bindirecek 'Koltuk' muhabbeti

Erdoğan-Özel görüşmesinde Kılıçdaroğlu'nu küplere bindirecek "Koltuk" muhabbeti

Bakmadan Geçme

Zonguldak bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü resmi tatil sayılır mı, tam gün mü, yarım gün mü tatil? Yozgat bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Van bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Kurban Bayramında kargolar çalışıyor mu? Kurban Bayramında kargolar dağıtım yapıyor mu, açık mı? Uşak bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Çorum bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Batman bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Çankırı bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Tunceli bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Bartın bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Çanakkale bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Bursa bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Kızılcık Şerbeti Meri kimdir? Kızılcık Şerbeti dizisine Şebnem Bozoklu dahil oldu! Emekli maaşları ne zaman yatacak? Emekli maaşları bayramdan önce mi, sonra mı yatacak 2024? Emekli maaşlarında son durum ne?
Deniz Akkaya, devlet korumasındaki kızının odasında ikinci telefon buldu: Anneliğe dair bildiğim her şey darmadağın

Deniz Akkaya, devlet korumasındaki kızının odasında ikinci telefon buldu: Anneliğe dair bildiğim her şey darmadağın

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title