Haberler

Suşehri Kaymakamı Perçi'den Seçim İrtibat Bürolarına Ziyaret

Güncelleme:

30 Mart tarihinde gerçekleşecek yerel seçimler öncesi Suşehri İlçe Kaymakamı Kadir Perçi, ilçede bulunan seçim irtibat bürolarını ziyaret etti.

30 Mart tarihinde gerçekleşecek yerel seçimler öncesi Suşehri İlçe Kaymakamı Kadir Perçi ilçede bulunan seçim irtibat bürolarını ziyaret etti.

Büyük Birlik Partisi'nden ziyaretlerine başlayan Kaymakam Kadir Perçi'yi Belediye Başkanı ve Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan adayı Sedat Sel, meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri ve partililer karşıladı.

Kaymakam Perçi, "Rotaya bakıp, pusulamızı koyacağız yelkenleri çekip yol alacağız."dedi.

Perçi, "İlçemizde işimiz çok kaymakamlık, belediye olarak alt yapı hazır halkımız 30 Mart'ta vereceği kararla belediye başkanını seçecektir bizde ona göre rotamıza bakacağız. Milletin sözü bizim başımızın üstündedir. Uyum içerisinde demokratik bir seçim olmasını diliyoruz kardeşçe kavgasız kol kola inşallah seçimleri tamamlarız."dedi.

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel ise "Benim bu seçim altıncı seçimim olacak seçimlerin avantajları da var dezavantajları da vardır. Seçimler ülkemiz açısından, suşehri açısından halkımıza hayırlı olsun seçimlerin dostluk kardeşlik içerisinde geçmesini temenni ediyorum. İlçemizde ilk defa bir kaymakam seçim irtibat bürolarını ziyaret etmiştir bundan dolayı kaymakam Kadir Perçi'ye teşekkür ediyorum."dedi.

Kaymakam Kadir Perçi daha sonra Milliyetçi Hareket Partisi seçim irtibat bürosunu ziyaret ederek belediye başkan adayı Mehmet Yahşi, parti ilçe başkanı Hubiyar Özdemir ve partililerle bir araya geldi.

Daha sonra AK Parti seçim irtibat bürosunu ziyaret eden Kaymakam Kadir Perçi burada ise AK Parti Belediye Başkan adayı Fazlı Yüksel, AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Yüce ve partililerle bir araya geldi.

Kaymakam Perçi'ye ziyaretlerinde daire müdürleri eşlik etti. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kadir Perçi Sedat Sel Ak Parti Suşehri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title