Haberler

Kaymakam Dölek: "Ödemiş'te 3 Ay Sonra Mobese Devrede"

Yıllardır Ödemiş için düşünülen MOBESE kamera sisteminde sona gelindi.

Yıllardır Ödemiş için düşünülen MOBESE kamera sisteminde sona gelindi. Uzun zamandır toplantıların en öncelikli gündem maddelerinden olan fakat bir türlü hayata geçirilemeyen MOBESE sisteminin ihalesi dün yapıldı. 24 saat hizmet verecek sistem çerçevesinde Ödemiş'e 45 kamera yerleştirilecek.

Geçtiğimiz günlerde mobesa sistemi için fizibilite çalışmaları yapılırken Emniyet Genel Müdürlüğünden ve İzmir Valiliğinden ayrılan bütçe ile Ödemiş Kaymakamlığı MOBESE kamera sistemi için düğmeye bastı. Son çalışmaların ardından Ödemiş Kaymakamı Abdullah Dölek, dün Ödemiş MOBESE sisteminin ihalesini yaptı.

Kaymakamı Abdullah Dölek konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Ben Ödemiş'te göreve başlamadan öncede mobesa konusu sürekli konuşulmuş yapılmak istenmiş bazı çalışmalar yapılmış ama devamı yapılamamış. Ödemiş'te göreve başladıktan sonra da her oturumda MOBESE kamera sistemi sürekli olarak birinci gündem maddesi oldu. Yapılan çalışmaların üzerine bizde devam ederek sona geldik ve bugün ihalesini yaptık.

İhalemize 4 ayrı firma katıldı. Ödemiş'te 12 kilometrelik alana yayılacak olan MOBESE sistemimizde 45 kamera bulunacak. Bu işlemi yaparken Türk Telekom'un alt yapı sistemini kullanarak sokaklarımızı kazmayacağız kaldırımlarımızı zarar vermeyeceğiz. Yaklaşık 3 ay içinde kamera sisteminin işi bitmiş olacak. Bazı yerlerde plaka okuma sistemi de yer alacak. 3 ay sonra Ödemiş'te MOBESE devrede olacak. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ödemiş Kaymakamlığı Abdullah Dölek İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title