Haberler

Kardeş Şehir Çayır'dan Osmangazi'ye Ziyaret

Osmangazi Belediyesi’nin kardeş şehirlerinden Makedonya’nın Üsküp şehrinin Çayır Belediye Başkanı İzzet Mecidi ve beraberindeki heyet, Başkan Mustafa Dündar’ı ziyaret etti.

Osmangazi Belediyesi'nin kardeş şehirlerinden Makedonya'nın Üsküp şehrinin Çayır Belediye Başkanı İzzet Mecidi ve beraberindeki heyet, Başkan Mustafa Dündar'ı ziyaret etti.

Kendisine nezaket ziyaretinde bulunan Çayır Belediye Başkanı İzzet Mecidi ve beraberindeki heyeti makamında kabul eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 'Balkanlar'da yaşayan Türk ve Müslüman toplum, asırlardır sıkıntı çekti. Bu gün bir barış ve huzur ortamı hakim. İnşallah bu barış ve huzur ortamı bozulmadan sürer. Sayın başkan gibi ileri görüşlü insanların, bu günkü Balkan barışında katkısı çok. Kendisini bu yönüyle de tebrik ediyorum. Bizler de, bu güne kadar olduğu gibi üzerimize düşen görev neyse yerine getirmeye hazırız' dedi.

Çayır Belediyesi ile sosyal, kültürel ve teknik anlamda çok iyi bir kardeşlik ilişkileri bulunduğunu ifade eden Dündar, bu dostluk ve kardeşliğin iki ülke insanı arasındaki bağların güçlenmesine de önemli katkı sağladığını söyledi.

Çayır Belediye Başkanı İzzet Mecidi de, kendilerini kabul edip zaman ayırdığı için Başkan Dündar'a teşekkür etti. Osmangazi'nin Çayır Belediyesi'nin ilk kardeş belediyesi olduğunu söyleyen Mecidi, "Kardeş şehir olarak yürüttüğümüz sosyal, kültürel ve teknik iş birliği, Çayır Belediyesi'ne çok büyük katkısı oldu. Bugün şehrimizde, Osmangazi'nin izlerini taşıyan bir çok eser mevcut. İki belediye arasındaki bu dostluk ve kardeşlik ilişkisi, halkların da kaynaşmasına katkı sağladı. Çayır Belediyesi'nde Süleyman Baki gibi bir isim belediye başkan yardımcılığı görevini yürütüyor. Arnavutçadan sonra Türkçe resmi dil olarak kabul edildi. Bunlar, çok önemli gelişmeler. Bizler, kendimize Bursa'yı, Osmangazi'yi örnek alıyoruz. Çayır'ı yeşil Bursa gibi, yeşil yapmak için çalışıyoruz" diye konuştu.

Çayır Belediye Başkanı İzzet Mecidi, ziyaretin sonunda Başkan Dündar'a, tarihi Taş Köprü tablosu hediye etti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osmangazi Belediyesi Mustafa Dündar Makedonya Üsküp Yerel Haberler

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Bakmadan Geçme

Survivor'da dün akşam kim elendi? Survivor Nagihan elendi mi? 21 Mayıs Survivor'a kim veda etti? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 21 Mayıs Survivor elenen isim! Resmi Gazete bugün (21 Mayıs) kararları neler? Romanyalılara Türkiye vizesi kalktı! Resmi Gazete atama kararları 2024! Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title