Haberler

Karabağlar İEF'e Renk Katacak

Karabağlar Belediyesi, bu yıl 82.kez kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarı'nda yerini almaya hazırlanıyor.

Karabağlar Belediyesi, bu yıl 82. kez kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarı'nda yerini almaya hazırlanıyor. Fuar süresince stantta, sağlık taramaları, presstagram gösterileri, show programları, yarışmalar, söyleşiler ve DJ performans etkinlikleri düzenlenecek. Karabağlar Belediyesi'nin standı, konser programlarıyla da ziyaretçilere müzik şöleni yaşatacak.

Karabağlar Belediyesi'nin standında oluşturulan Hizmet Köşesi'nde, halkla ilişkiler görevlileri, sunulan hizmetlerle ilgili ziyaretçileri bilgilendirecek, istek ve şikayetlerini değerlendirecek. Fuar süresince, doktor ve hemşireler, sağlık taraması hizmetleri sunacak, ziyaretçilerin kan şeker ve tansiyon ölçümlerini gerçekleştirecek. Son günlerin moda etkinliği presstagram (fotoğraf çekimi ve basımı), çocuklara yönelik etkinlikler ise fuara renk katacak. Yeni Asır Tv'de canlı yayınlanacak Hakan Doğanay'ın sunacağı Türkiye Gülme Yarışması ise her akşam, Karabağlar Belediyesi'nin standını ziyaret edenleri daha da neşelendirecek.

Şair Ataol Behramoğlu, Türkiye Acil Tıp Derneği Başkanı Dr. Ülkümen Rodoplu ve Dr. Erdal Duman da İEF'de Karabağlar Belediyesi'nin standını ziyaret ederek, söyleşi gerçekleştirecek. DJ performansları, çeşitli etkinlikler ve Karabağlar Belediyesi Spor Okulları öğrencilerinin gösterilerinin de yer alacağı İEF standında, Sevinç Yurden'in vereceği Jazz konseri de ziyaretçilere keyifli dakikalar yaşatacak.

Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, fuarda halkla bütünleşeceklerini ve sunulan hizmetlerle ilgili fuar ziyaretçilerine bilgi verileceğini söyledi. Fuar süresince, standa halkla ilişkiler ve sağlıklı görevlilerinin bulunacağını belirten Kürüm, "Halkımızın talep ve beklentilerini dinleyeceğiz, yönlendirmelerde bulunacağız, e-belediyecilik hizmetlerimizi anlatacağız. Çocuklara yönelik etkinliklerimizin yanı sıra, konser, söyleşi ve show programları ile İEF'ye farklı bir renk katacağız" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sıtkı Kürüm Karabağlar İzmir Yerel Haberler

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

'Geç saatte dışarı çıkma' cinayeti! 16 yaşındaki kız çocuğu, dayısını bıçaklayarak öldürdü

"Geç saatte dışarı çıkma" cinayeti! 16 yaşındaki kız çocuğu, dayısını bıçaklayarak öldürdü

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

Bakmadan Geçme

Rekabet Kurumu'ndan 4 ünlü beyaz et firmasına 1,2 milyar lira ceza

Rekabet Kurumu'ndan 4 ünlü beyaz et firmasına 1,2 milyar lira ceza

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title