Haberler

Karabağlar Belediyesi, Uğur Mumcu'yu Anacak

Güncelleme:

Karabağlar Belediyesi, Türk basınının 'ödünsüz kalemi' Uğur Mumcu'yu, katledilişinin 31. yılında düzenlenecek özel bir programla anacak. Mumcu için 'Adalet ve Demokrasi Haftası' kapsamında düzenlenecek tören ve tiyatro oyunuyla anma etkinlikleri gerçekleştirilecek.

Karabağlar Belediyesi, Türk basınının "ödünsüz kalemi" Uğur Mumcu'yu, katledilişinin 31. yılında, düzenlenecek özel bir programla anacak.

Mumcu için "Adalet ve Demokrasi Haftası" kapsamında düzenlenecek ilk tören, 24 Ocak 2024 Çarşamba günü 100. Yıl Uğur Mumcu Parkı'ndaki anıtı önünde gerçekleştirilecek. Saat 11.00'de başlayacak törende Mumcu'nun karanlığa ışık tutan düşünceleri paylaşılacak ve anıtına kırmızı karanfiller bırakılacak.

25 Ocak Perşembe günü de Tiyatro Sanatçıları Levent Üzümcü ve Orhan Aydın, "Unutma Bizi" oyunuyla seyirci karşısında olacak. Yıldız Kenter Kültür ve Sanat Merkezi'nde sahnelenecek oyun saat 20.00'de başlayacak.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, araştırmacı gazeteciliğin simge ismi ve Atatürk devrimlerinin yılmaz savunucusu Mumcu'yu her yıl özlemle andıklarını hatırlatarak, "Onun yıllar öncesinden bugüne ışık tutan yazıları, düşünceleri yol göstermeye devam ediyor. Tüm vatandaşlarımızı Mumcu etkinliklerimize katılmaya davet ediyorum" dedi.

Kaynak: ANKA / Yerel

Karabağlar Belediyesi Uğur Mumcu Demokrasi Yerel Kültür Sanat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title