Haberler

Kar yağışı sürücülere çile, çocuklara eğlence oldu

Güncelleme:

Kar yağışı sürücülere çile, çocuklara eğlence oldu Erzincan'da etkili olan kar yağışı sürücüler için çileye dönüşürken, tatil olmasını fırsat bilen çocuklar poşetle karda kayıp, kartopu oynayarak gönüllerince eğlendi.

Kar yağışı sürücülere çile, çocuklara eğlence oldu

ERZİNCAN - Erzincan'da etkili olan kar yağışı sürücüler için çileye dönüşürken, tatil olmasını fırsat bilen çocuklar poşetle karda kayıp, kartopu oynayarak gönüllerince eğlendi.

Erzincan'da etkili olan yoğun kar yağışı kenti beyaza bürüdü. Kar yağışı bazı vatandaşlar için çile, çocuklar için ise eğlence oldu. Ağır tonajlı araçlar Ahmediye, Sakaltutan ve Kızıldağ geçitlerinde uzun süre zor anlar yaşadı. İlerlemekte gücük çeken araçlar yolların açılmasını bekledi. Karayolları ekipleri ise gece saatlerinden itibaren yollarda küreme ve tuzlama çalışması yaptı. İl Özel İdaresi Köylere Hizmet Götürme Birliği ekipleri de kar ve tipi nedeniyle kapalı olan 294 köy yolunu açmak için çalışmalarını sürdürüyor.

"Kar en çok tatilde olan çocuklara yaradı"

Etkili olan kar yağışı sonrası, dün öğleden sonra ve hafta sonunu kapsayacak şekilde tüm eğitim ve öğretim faaliyetleri durduruldu. Tatili fırsat bilen çocuklar naylon poşet yardımıyla yokuş aşağı kaydı. Eğlenceye doyan minikler kartopu oynamayı da ihmal etmedi.

Çok eğlendiklerini belirten çocuklar, "Tatili bu şekilde değerlendiriyoruz. Çok güzel oldu. Arkadaşlarımızla birlikte poşetlerle kayıyoruz, kartopu oynuyoruz. Çok mutluyuz, bir daha böyle kar bulamayız" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erzincan Tatil Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Bakmadan Geçme

A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Van Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Van Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title