Haberler

Kaman İlçesi 12 Kamera ile Takip Ediliyor

Kaman İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Özer, ''Kaman’ın Gözleri'' olarak da adlandırılan Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) ya da bilinen adı ile MOBESE hakkında açıklamalarda bulundu.

Kaman İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Özer, " Kaman'ın Gözleri" olarak da adlandırılan Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) ya da bilinen adı ile MOBESE hakkında açıklamalarda bulundu.

Kaman İlçesinin 4 farklı noktadan 24 saat, 12 kamera ile takip edildiğini söyleyen Özer, "İlçemizin sanayi sitesi girişi, Cumhuriyet Meydanı, Okullar Bölgesi olarak bilinen Kültür Müdürlüğü civarı ve Cezaevi kavşağında olmak üzere 1 sabit 1'i hareketli kamera, Kaman Kırşehir girişinde ve Kaman Ankara çıkışında olmak üzere iki adet Araç Tanıma sistemi ile toplam 12 kamere ile hizmet veriyoruz. Muhtemel doğabilecek emniyet ve asayiş hizmetlerini sistem sayesinde destekleyerek, hızlı bir şekilde yürütürken doğabilecek veya oluşabilecek suçlara da anında müdahale etme şansımız olmaktadır" dedi. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selçuk Özer Kırşehir Kaman Yerel Haberler

500

Yorumlar (2)

Recayi kaya.Sistem olarak süber teşekkür ederim.:

teşekkür polis teşlikatı.

0
0
yanıtYanıtla
çarşı kamanraco7240@hotmail.com:

ediliyor da ne oluyor........alkollü araç sürücüsü durduruluyor,hadi çabuk kaybol deniliyor......araçlar hız yapıyor müdahale yok........

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title