Haberler

Kahta'da Gençlik Şöleni ,

Adıyaman'ın Kahta İlçesi'nde Halk Eğitim Merkezi (Hem) Tarafından 'Halk Oyunları Müzik ve Gençlik Şöleni' Düzenlendi.

Adıyaman’ın Kahta İlçesi’nde Halk Eğitim Merkezi (HEM) tarafından ‘Halk oyunları müzik ve gençlik şöleni’ düzenlendi.

Atatürk Kapalı Spor salonunda yapılan şölene Kahta Belediye Başkan Vekili Ömer Güzel, Adıyaman Milli Eğitim Müdürü A.Gaffur Büyükfırat, Kahta ilçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Karadoğan, daire müdürleri ve çok sayıda öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Halk Eğitim Merkezi bilgisayar bölümü usta öğreticisi Remziye Yumak’ın ‘Ben sende bütün aşklarımı temize çektim’ şiiri duygulu anlar yaşattı. Osman Kartal yönetimindeki Kahta Halk Eğitim Merkezi halk oyunları ekipleri gösterileriyle izleyicileri coştururken, Mersinli sanatçı Mustafa Mert, seslendirdiği şarkılarla eğlendirdi. Kahta’daki müzik öğretmenleri Kadir Hanbay, Cemile Metin ve Öykü Serap Çağdaş’ın keman ve gitarla verdiği mini konser büyük beğeni topladı.

Kahta Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdullah Akgül, gençlik şöleninin bu yıl 2.’sini gerçekleştirdiklerini belirterek, etkinliklerin bayram havasında geçtiğini söyledi.

(AD-ST-ST-Y)

23.05.2007 09:46 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title