Haberler

Kağıtspor Ailesi Bu Kez Eğitimde Buluştu

Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor ailesi, eğitim amaçlı düzenlenen konferansta buluştu.

Kocaeli Büyükşehir Kağıt spor ailesi, eğitim amaçlı düzenlenen konferansta buluştu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıt spor Kulübü eğitim komisyonu tarafından başlatılan Kağıt spor Akademi, projesi kapsamında eğitim çalışmalarını sürdürüyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıt spor Eğitim komisyonu son olarak Düşünce ve Aile Koçu Münir Arıkan tarafından "Başarıya giden yolda sporun önemi" konulu konferansı Kağıt spor sporcu ve velilerine verdirdi. Gebze ve İzmit olmak üzere iki ayrı zamanda ve yerde verilecek eğitimin, ilki İzmit Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde veli ve sporcuların yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Konferansa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıt spor Kulübü Başkanı İslam Yücel, kulüp yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kağıt spor Kulübü'nün çalışmalarını incelemek için Başkan Karaosmanoğlu'nu ziyarete gelen Gümüşhane Belediye Başkanı Ersan Çimen'in de katıldığı gece yoğun sporcu katılımıyla yapıldı.

Program Kağıt spor'un tanıtım filminin izlenmesiyle başladı. Tanıtım filminin ardından sahneye çıkarak sporcu, antrenör ve velilere seslenen Başkan Karaosmanoğlu, "Benim asıl arzum insanlarımızın sağlıklı ve mutlu yaşaması. Bunun için daha küçük yaşlardan itibaren spor yapmalıyız. Spor saygıyı sevgiyi, insanlara değer vermeyi gerektirir. Spor insanı ruhen kalkındırmalı. Sporda asıl hedefimiz çocuklarımızı iyi insan olarak yetiştirmektir. Spor burada bir eğitim aracıdır. Amatör spora desteğimiz her zamankinden daha da fazla olacak. Arkamızda baktığımızda güzel bir toplum bırakmak istiyoruz "dedi.

Başkan Karaosmanoğlu'nun konuşmasının ardından, Avrupa şampiyonasında Avrupa ikincisi olan Mehmet ve Tuba Yakan'ı tebrik eden Başkan Karaosmanoğlu başarı sporculara altın taktı.

Düzenlenen törenin ardından sahneye çıkan Düşünce ve Aile Koçu Münir Arıkan "Başarıya giden yolda sporun önemi" konferansı gerçekleştirdi. Sporun insanlar üzerindeki önemini, ve velilerin sporcular üzerindeki etkilerini örneklerle anlatan Arıkan, "Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor büyük bir camia, böyle büyük bir camiada sizlerle birlikte olmaktan dolayı bende çok mutluyum" dedi.

Bir saat süren konferansın ardından Kulüp Başkanı Yücel, Arıkan'a teşekkür ederek çiçek verdi. Gece çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi. İzmit'deki konferansın hemen ardından 9 Nisan Perşembe günü ise Gebze'de yer alan sporculara Gebze Osman Hamdibey Kültür Merkezi'nde saat 18.00'de konferans verilecek. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Karaosmanoğlu Münir Arıkan Kağıtspor Gebze Yerel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title