Haberler

Kadınlar Matinesinde Bayanlar Doyasıya Eğlendi

Akyazı Konuralp İlkokulu Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen kadınlar matinesinde öğrenci velileri ve öğretmenler doyasıya eğlendi.

Akyazı Konuralp İlkokulu Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen kadınlar matinesinde öğrenci velileri ve öğretmenler doyasıya eğlendi.

Akyazı Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen gecede bir konuşma yapan okul Müdürü İrfan Bakır, "Böyle geceler birlik beraberlik ve kaynaşma geceleridir. Konuralp ilkokulunun bu birlik beraberlik içinde olduğu süre içinde arzulanan hedeflere ulaşacağından herkesin emin olmasını isterim. Gecenin düzenlenmesinde emeği geçen başta Okul Aile Birliği başkanı Özgür Özmen ve yönetimine öğretmen arkadaşlarıma ve siz değerli velilerimize teşekkür ediyor iyi eğlenceler diliyorum" dedi.

Okul Aile Birliği Başkanı Özgür Özmen de yaptığı konuşmada, "100 yılı aşkın mazisi olan ve ülkemize önemli şahsiyetler kazandırmış okulumuzun büyük hedefleri var. Bu hedeflere ulaşmak için birler de üzerimize düşen görevleri yerine getirme gayreti içindeyiz bizlere destek veren siz velileri teşekkür ediyor her kese iyi eğlenceler diliyorum" şeklinde konuştu.

Akyazı Konuralp İlköğretim Okulu kadınlar matinesinde sahne alan ses sanatçısı Şükrü Karasakal güzel sesi ile geceye renk katarken hareketli müzikle de sahneyi dolduran bayanlar çeşitli horonlar oynadılar ve güzel bir gece geçirdiler.

Gecede ayrıca çekiliş yapılarak çeşitli hediyeler dağıtıldı. Elde edilen gelirin okulun ihtiyaçlarında kullanılacağı belirtildi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İrfan Bakır Konuralp Akyazı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title