Haberler

Kadınlar korosu iki usta bestekarın eserlerini seslendirdi, kulakların pası silindi

Güncelleme:

Kadınlar korosu iki usta bestekarın eserlerini seslendirdi, kulakların pası silindi Kocaeli'de yılın son haftasında gerçekleşen Türk sanat müziği konseri kulakların pasını sildi.

Kadınlar korosu iki usta bestekarın eserlerini seslendirdi, kulakların pası silindi

KOCAELİ - Kocaeli'de yılın son haftasında gerçekleşen Türk sanat müziği konseri kulakların pasını sildi. Kadınların yer aldığı koroda Suat Sayın ve Coşkun Sabah'ın şarkıları müzikseverler ile buluşturuldu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kadınlar Korosu tarafından yılın son haftasında Türk sanat müziği konseri düzenlendi. Ayşen Cengiz şefliğinde gerçekleştirilen yılın son konserinde iki önemli bestekar Suat Sayın ve Coşkun Sabah'ın en seçkin eserleri beraber ve solo olarak müzikseverlerle buluştu. Konsere yoğun katılım gösteren tüm müzikseverler konser boyunca eserlere eşlik etti. Konser sonunda TRT klarnet sanatçısı Tanju Erol'a, sunucu Yasemin Yılmaz'a ve şef Ayşen Cengiz'e çiçek takdim edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Coşkun Sabah Kocaeli Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title