Haberler

İzmir'de Yaşayan Kütahyalılar İftarda Buluştu

İzmir’de yaşayan Kütahyalılar, Kütahyalılar Dernekler Birliği’nin Bornova Öğretmen Evi’nde düzenlediği iftar yemeğinde bir araya geldi.

İzmir'de yaşayan Kütahyalılar, Kütahyalılar Dernekler Birliği'nin Bornova Öğretmen Evi'nde düzenlediği iftar yemeğinde bir araya geldi.

İzmir'de yaşayan tüm Kütahyalıları bir araya getiren iftar yemeğine Ak Parti İzmir Milletvekili ve Parti MKYK Üyesi Hamza Dağ, İzmir Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Bediha Türkyılmaz, Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı Yasemin Sabancı, Gediz Yeşilovalılar Derneği Başkanı Haldun Demir ve Okul Müdürü Şenay Demir ile birçok Kütahyalı vatandaş katıldı.

İftar yemeğinde, Kütahyalılar Dernekler Birliği Futbol Ligi karşılaşmalarına katkı sağlayan dernek başkanlarına plaket verildi.

İftar yemeğinin ardından düzenlenen çay şöleninde, sıcak ve samimi ilişkilerin daha da geliştirilmesine katkı sağlamak amacıyla Kütahyalılar Dernekler Birliği çatısı altındaki tüm sorunlar masaya yatırıldı.

Ak Parti İzmir Milletvekili ve Parti MKYK Üyesi Hamza Dağ, tüm katılımcıların dertlerini dinledi ve Kütahyalı hemşerilerinin sorularını cevapladı.

Konuşmasında ülkede yapılan terörle mücadelenin önemine değinen Ak Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, terör konusunda asker ve polisin birlikte hareket ettiklerine işaret ederek Cumhuriyet tarihinde bunun bir ilk olduğunu söyledi.

Daha sonra Kütahya ve özellikle Gediz ilçe yollarında yapılan çalışmalar ve yatırımları anlatan Milletvekili Dağ, bölgede kalkınmaya yönelik ciddi çalışmalar yapıldığını ifade etti.

Gediz, Kayaköy, Pınarbaşı ve Yesilovalılar dernekleri, Simav, Öreğler, Kuşu, Karamanca ve Yaykınlılar dernekleri, Kemalpaşa Kütahyalılar, Dumlupınar ve Zafertepe dernekleri yöneticileri ve üyelerinin katkıda bulunduğu iftar yemeğine İzmir ve çevresinde yaşayan çok sayıda vatandaş katıldı. (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hamza Dağ AK Parti Bornova İzmir Yerel Haberler

Canlı anlatım! Kıran kırana maçta tempo yüksek

Canlı anlatım! Kıran kırana maçta tempo yüksek

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Bakmadan Geçme

DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdir? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! (BELLİ OLDU) Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'lerde kimler var?
Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title