Haberler

İstanbul'da Elektrik Kesintisi

Güncelleme:

İstanbul'un Anadolu yakasında 10 ilçede bazı bölgeler 23 Haziran'da elektrik alamayacak.

İstanbul'un Anadolu yakasında 10 ilçede bazı bölgeler 23 Haziran'da elektrik alamayacak.

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, 23 Haziran Pazartesi günü 09.00-13.30 saatlerinde elektrik verilemeyecek yerler şöyle:

Beykoz'da Çamlık Mahallesi, Çamlık Caddesi, Dört Mevsim Sitesi, Ali Baba Çiftliği ve civarı, Akdeniz Caddesi aşağı ve yukarı doğru, Akasya Caddesi ve civarı, Bosna Caddesi aşağı ve yukarı, Mevlana, Necip Fazıl, Sakarya, Çamlık caddeleri, Çeşme'ye doğru ve civarı.

Kartal'da Çavuşoğlu Mahallesi, Çayır Sokak, Uğur Caddesi, Yıldız Caddesi, Çayırbaşı, Meriç sokaklar, Karlıktepe Mahallesi, Ay, Akgün, Rüzgar, Hüdaverdi sokaklar ve  Atmaca sokak civarı.

Ataşehir'de Küçük Bakkalköy Mahallesi, Büyük Hanlı İş Merkezi, Abka İş Merkezi ve Rönesans İş Merkezi.

Pendik'te Yenişehir Mahallesi, Cumhuriyet Bulvarı, Tezkar Sitesi, Fen Kent Sitesi, Ova Yuvam Sitesi, Erol Türker İlköğretim Okulu, Çampınar Evleri, Güzel Sanatlar, Işıl Park Gülpembe Evleri, Fenerbahçeliler Sitesi, Güllü Bağlar Mahallesi, Hürriyet, Ankara ve Azizoğlu caddeleri, Süphan, Kaya, Gülveren, İniş, Seher, Manolya sokaklar, Volsan, Ak Petrol, Hak Yapı, Yuli Reklam, Kipsan AŞ, Vidyay Yangın Söndürücü, Gubetçiler Plastik, Politek Fabrikası, Sönmez Mobilya, Onur Polyester, Ayberk Tekstil, Fevzi Çakmak Mahallesi, Azizoğlu ve Yayalar caddeleri, Itır, Filiz, Dik ve Mavi Boncuk sokaklar.

Tuzla'da Aydınlı Mahallesi, Gemtiş, TOKİ 3. Etap, Aydınlıyolu ve Gürpınar caddelerine bağlı sokaklar.

Çekmeköy'de Alemdağ Çatalmeşe Mahallesi, Çamlıkent, Alemdağ Caddesi, Çatalmeşe Hopa Evleri, Reşadiye Yolu, Alemdağ Sultansuyu Caddesi, Ömerli Mahallesi, Kadirova mevkisi, Sedir Evleri, River Side Evleri, Ömerli Park Evleri, Yeşilvadi Konakları.

Kadıköy'de Murat Paşa Caddesi, Hakkı Bey, Kayacan, Babacan sokaklar, Fahrettin Kerim Gökay Caddesi, 1. Hatboyu Çıkmazı, 2. Hatboyu, Güleç, Yıldız Rona, Kasap İsmail Çıkmazı, 1. Açıkgöz, Ömer Bey Çıkmazı, Kasap İsmail, Poyraz, Nabizade, Andelip Esat sokaklar, Sadıkoğlu İş Merkezi, Erenköy Mahallesi, Gözenç, Kaşhaneler,Hacı Hakkı Bey ve Etem Efendi Sokak.

Sultanbeyli'de aynı gün 09.00-15.00 saatlerinde Mecidiye Mahallesi, Fatih Bulvarı 399-449 numaralar arası, Bey, Alyans, Ulaşlı, Dereboyu,Yeşilırmak sokakları ile Sancaktepe'de 14.00-16.00 saatlerinde Yenidoğan Mahallesi, Erbap, Satı, Bahçe ve İlim sokaklar ve 12.00-17.00 saatlerinde Merve Mahallesi, Ziya Ülhak, Hazan, Yasin, Regaip ve Keklik sokaklarda elektrik kesintisi uygulanacak.

Ümraniye'de 08.00-17.00 saatlerinde Ferah Mahallesi Taşlıbayır Sokak civarına, Çekmeköy'de de   09.00-11.00 saatlerinde Soğukpınar Mahallesi, Canan, Çalıkuşu, Bahar, Çetin, Petek, Sülün, Cemre, Ceylan sokaklar elektrik alamayacak. - İstanbul

Kaynak: AA / Yerel

Saraybosna Akdeniz Beykoz Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title