Haberler

İş Adamından Başarılı Öğrencilere Para Ödülü

Burdur'da İş adamı Ercan Akın, adına yaptırdığı fen lisesinde eğitim gören YGS il birincisi ile okulu ilk üç derecede bitiren öğrencilere para ödülü verdi.

İş adamı Ercan Akın, başarılı öğrencilere para ödülü vererek destek oldu.

Akın'ın sahibi olduğu mermer fabrikasında düzenlenen törene, YGS Burdur birincisi Ekin Cemre Bayram, Ercan Akın Fen Lisesi Okulu birincisi Hatice Arar, ikincisi Umut Can Doğan ve üçüncüsü Emre Avşar ile okul yöneticileri katıldı.

Akın, başarılarından dolayı Bayram'a bin, Arar'a 750, Doğan'a 500 ve Avşar'a 250 dolar ödül verdi.

Akın, gazetecilere yaptığı açıklamada, Burdur'un mermer ihracatından kazandığı dövizlerle öğrencilere destek olmak istediğini söyledi. Sadece okul yapmak için bina dikmediğini, asıl amacının binanın içini başarılı öğrencilerle doldurmak olduğunu anlatan Akın, "Okulun başarısı için daha çok çaba harcıyorum. Bunu da sürdüreceğim. Okuldan çok benim için gurur kaynağı öğrencilerdir. Öğrencilerimizin başarısını inşallah daha çok göreceğiz" dedi.

Akın, üniversite sınavında adını taşıyan okuldan Türkiye sıralamasında ilk üçe girecek öğrencilere de sıfır otomobil hediye edeceğini açıkladı.

Ekin Cemre Bayram ise bu yıl YGS'de Türkiye bin 900'üncüsü olarak Burdur birinciliğini elde ettiğini söyledi. Bayram, "Başarılarımızın karşılığını bu kadar kısa sürede almak çok güzel. Desteklerinden dolayı Ercan Akın'a teşekkür ediyorum" diye konuştu

Okul birincisi Arar da ödülden dolayı Akın'a teşekkür ederek ileride tıp alanında eğitim görmek ve çalışmak istediğini kaydetti. Akın, daha sonra öğrencilere fabrikayı gezdirdi. - Burdur

Kaynak: AA / Yerel

bayram ercan ercan akın can doğan Burdur Yerel Haberler

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli? Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama! Yaralı veya ölü var mı? Olay nerede oldu? Beşiktaş - Hatayspor maçından kareler #9917
Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title