Haberler

İnönü İlköğretimokulu Müdürü Güçlü’den Başkan Savaş’a Teşekkür Plaketi

Güncelleme:

İnönü İlköğretimokulu'na Nezaket Ziyaretinde Bulunan Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Savaş'a Okul Müdürü Halef Güçlü, Bugüne Dek Okula Sağladığı Destek Ve Katkılardan Ötürü Teşekkür Plaketi Sundu.

Ziyarette okulun faaliyetleri hakkında Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş'a bilgiler veren İnönü İlköğretim Okulu Müdürü Halef Güçlü yaptığı konuşmada, "Okulumuzda eğitim seviyesinin yükseltilmesi, mahallemiz çocuklarına okul öncesi eğitim alanında hizmet sunulması için okul kantininde düzenleme yaparak standartlara uygun yeni bir ana sınıfı oluşturuldu.

Öğrencilerimizin yağmur ve güneşten korunabilmeleri ve öğle yemeklerini rahat bir mekanda yiyebilmeleri için kantin önünü kapatarak okulumuza yeni bir kafeterya kazandırıldı. Tüm bu çalışmalarda başta belediyecilik hizmetlerinde göstermiş olduğu başarılarıyla "Türkiye'de Yılın Belediye Başkanı" ödülüne layık görülen Antakya Belediye Başkanımız Doç.Dr.Lütfü Savaş başta olmak üzere, hamiyetperver işadamlarımıza, okul aile birliğimizin değerli başkan ve yöneticilerine, eğitim kadromuzun en alt neferinden en üst kademesinde yer alan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Okula yeni kazandırılan ünitelerin açılışını Okul Müdürü Halef Güçlü, Okul Aile Birliği Başkanı Suzan Alhasoğlu ve okul öğrencilerinden Ahmet Alperen Tartıcı ile birlikte gerçekleştiren Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş ziyarette yaptığı konuşmada "Asli mesleğim doktorluk, ama bunun yanında ben de eğitimciyim. Belediyecilik sadece altyapı, üst yapı ve yeşil alan yapmaktan ibaret değildir.

Eğitim noktasında da yerel yönetimlere önemli görev ve sorumluluk düşmektedir. 2 yıllık görev süremiz içinde şehrimizde bulunan okullarımıza imkânlarımız ölçüsünde asfaltlama, parke döşeme, ağaçlandırma, kaldırım düzenlemesi, çocuk oyun parkı, eğitimde kullanılan araç ve teçhizat temini gibi birçok destekte bulunduk, bundan sonra da Milli Eğitim Müdürlüğümüzle ve okullarımızla işbirliği içinde katkı da bulunmaya devam edeceğiz.

Bu çerçevede İnönü İlköğretim okulumuzun da bizden okul kantininin ve kafeteryanın düzenlemesi konusunda talepleri oldu. Hamdolsun hepsini yerine getirdik. Öğrencilerimizin yüzlerindeki bu mutlu ifadeyi görmek bizlere yetiyor. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için eğitime desteğimiz bundan sonraki hizmet dönemimizde de tüm hızıyla sürecek" dedi.

Kaynak: Bültenler / Yerel

Yerel Haberler

Çorum'da okul basan yabancı uyruklu veli, okul müdürünü zincirle darbetti

Çorum'da okul basan yabancı uyruklu veli, okul müdürünü zincirle darbetti

Mbappe sonrası planlar değişti! Real Madrid'den Arda Güler kararı

Mbappe sonrası planlar değişti! Real Madrid'den Arda Güler kararı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title