Haberler

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Yapıldı

2012 yılının ilk İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Vali Selman Yenigün'ün katılımıyla gerçekleştirildi.

2012 yılının ilk İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Vali Selman Yenigün'ün katılımıyla gerçekleştirildi.

Valilik toplantı salonunda, Vali Selman Yenigün başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Erzincan Belediye Başkan Yardımcısı Seyfullah Kaban, İl Genel Meclisi Genel Sekreteri M. Saim Sezer, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Aydın Yalvaç, İl İstihdam Kurulu üyelerinden oluşan ilgili kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı. Toplantıda Vali Selman Yenigün, Uşak Şeker Fabrikası Fabrika Müdürlüğüne atanan Erzincan Şeker Fabrikası Fabrika Müdürü Ekrem Meydanlıya görev süresi boyunca yapmış olduğu başarılı çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ederek, bakır işlemeli tabak hediye etti. Erzincan Şeker Fabrikası Müdürü Ekrem Meydanlıya, yeni görev yerinin hayırlı olması dileklerinde bulunan Vali Selman Yenigün daha sonra İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısının açılış konuşmasını yaptı. Açılış konuşmasında; Türkiye İş Kurumu Erzincan İl Müdürlüğünde 2011 yılında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Vali Yenigün 2011 yılı aralık ayı sonu itibari ile İŞKUR' a iş isteği ile ilk kez kayıt yaptıran 4 bin 511 kişinin bulunduğunu, aynı tarih itibari ile de toplam kayıtlı 9 bin 41 kayıtlı iş gücünün mevcut olduğunu belirtti. Vali Yenigün'ün 2011 yılında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu olarak gerçekleştirilen faaliyetleri özetlemesinin ardından başlayan toplantı, 2012 yılında gerçekleştirilmesi planlanan faaliyetlerin görüşülmesi ve karara bağlanılması ile son buldu.Çalışma ve İş Kurumu Erzincan İl Müdürlüğü 2011 yılı asli görevleri ve il istihdam ve mesleki eğitim kurulu kararları doğrultusunda gerçekleştirilen faaliyetler neticesinde;2011 yılı Aralık sonuna kadar, İŞKUR' a iş isteği ile ilk kez kayıt yaptıranlar, bin 957 kadın 2 bin 554 erkek olmak üzere toplam 4 bin 511 kişi. Aynı tarih itibariyle 3 bin 207 kadın, 4 bin 631 erkek olmak üzere toplam 7 bin 838 kayıtlı işsiz ve 3 bin 463 kadın, 5 bin 578 erkek olmak üzere 9 bin 41 kayıtlı iş gücü mevcut.2011 yılı aralık sonu itibariyle bin 174'ü erkek, 463'ü kadın olmak üzere toplam bin 637 kişi işe yerleştirildi. İşe yerleşmelerin bin 122 si özel sektörde, 515'i kamu sektöründe oldu. Toplum yararına çalışma projesi kapsamında 592 kişi, istihdam garantili iş gücü yetiştirme kursları sonucunda ise 358 kişinin istihdamı gerçekleştirildi. Özürlülere verilen hizmet kapsamında ise 548 erkek, 241 kadın olmak üzere toplam 789 özürlü kaydı bulunuyor. Aralık ayı sonu itibari ile 106 erkek, 9 kadın olmak üzere toplam 115 özürlü vatandaş işe yerleştirildi. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erzincan Yalvaç Aydın Uşak Yerel Haberler

İran destekli Husiler, ABD, İngiltere ve İsrail'e ait 10 gemiyi vurdu

İran destekli Husiler, ABD, İngiltere ve İsrail'e ait 10 gemiyi vurdu

Gökçek laf attığına bin pişman oldu: Sen bir soytarısın, kes sesini

Gökçek laf attığına bin pişman oldu: Sen bir soytarısın, kes sesini

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Bakmadan Geçme

31 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 31 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 31 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Liseliler dikkat! Devamsızlık 5 gün olursa teşekkür belgesi alınır mı? Lisede devamsızlık 5 gün olunca belge veriliyor mu? 31 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 31 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 31 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Cengiz Özkan neden yok (Sen Türkülerini Söyle)? Özhan Eren kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sen Türkülerini Söyle jürisi Özhan Eren kimdir, hayatı ve biyografisi! Bodrum şehir mi ilçe mi? Bodrum nereye, hangi ile bağlı? Emre Yücelen kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sen Türkülerini Söyle jürisi Emre Yücelen kimdir, hayatı ve biyografisi! İsmail Altunsaray kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sen Türkülerini Söyle jürisi İsmail Altunsaray'ın hayatı ve biyografisi! Aysun Gültekin kimdir? Kaç yaşında, nereli? Aysun Gültekin hayatı ve biyografisi! Öykü Gürman kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sen Türkülerini Söyle jürisi Öykü Gürman'ın hayatı ve biyografisi! Sen Türkülerini Söyle jürileri kim 2024? #129300 Sen Türkülerini Söyle CANLI izle! Sen Türkülerini Söyle hangi kanalda? #127926 Süper Lig'e çıkan takımlar 2024! Hangi takımlar Süper Lig'e yükseldi?
Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title