Haberler

Iğdır Özel İdaresi'nin Projeleri Kabul Edildi

Iğdır İl Özel İdaresi tarafından hazırlanan "Köylere Çocuk Oyun Grubu" ve "Köy Okullarının Sosyal Alt Yapısını Güçlendirme" projeleri kabul edildi.

Iğdır İl Özel İdaresi tarafından hazırlanan "Köylere Çocuk Oyun Grubu" ve "Köy Okullarının Sosyal Alt Yapısını Güçlendirme" projeleri kabul edildi.

Konu hakkında bilgi veren İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ferhat Akkuş, Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında hazırladıkları "Köylere Çocuk Oyun Grubu" ve "Köy Okullarının Sosyal Alt Yapısını Güçlendirme" projelerinin kabul edildiğini söyledi. Akkuş, "Köylere Çocuk Oyun Gurubu Projesi ile 30 adet köyümüze çocuk oyun parkı yapımı amaçlanırken, Köy Okullarının Sosyal Alt Yapısını Güçlendirme Projesi'yle 14 köyümüzde voleybol-basketbol sahalarının yapımı gerçekleştirilecektir" dedi.

Kırsal kesimin yaşam kalitesini arttırmaya yönelik çok ciddi çalışmalar içerisinde olduklarını belirten Akkuş, "Çocuklar üzerinde zihinsel, fiziksel ve sosyal açıdan pozitif katkı yapan oyun alanları ve spor sahaları köylerimizin en büyük eksikliklerinden biriydi. İdaremiz tarafından bu eksiklik tespit edilerek iki başlık halinde projelendirilmiş ve söz konusu projeler SODES tarafından kabul görmüştür. Önümüzdeki hafta ihalesi yapılacak olan projelerin şimdiden köylerimize hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu. - IĞDIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ferhat Akkuş Iğdır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title