Haberler

Iğdır İl Özel İdaresi'nin 2013 Yılı Yatırımları

Iğdır İl Özel İdaresi’nce 2013 yılında programa alınan ve halen devam etmekte olan projelerde gelinen son durum değerlendirildi.

Iğdır İl Özel İdaresi'nce 2013 yılında programa alınan ve halen devam etmekte olan projelerde gelinen son durum değerlendirildi.

Iğdır İl Özel İdaresi toplantı salonunda yapılan ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Ferhat Akkuş'un başkanlık ettiği toplantıya, Genel Sekreter yardımcısı Mehmet Nuri Turan ve Mehmet Ali Bulut ile birim müdürleri katıldı. Burada konuşma yapan İl Özel İdare Genel Sekreteri Ferhat Akkuş, Iğdır İl Özel İdaresi'nce yatırım projelerinin bütünlük içerisinde iş takibinin yapılabilmesi ve birimler arasındaki koordinasyonun canlı tutulması amacıyla bu toplantıyı düzenlediklerini söyledi. Akkuş, İl özel İdaresi'nin yoğun bir iş sezonu geçirdiğini, başta kırsal altyapı olmak üzere eğitim, kültür, yol ve içme suyu, tarımsal hizmetler gibi birçok alanda önemli faaliyetlerin devam ettiğini belirtti.

Yapılan konuşmanın ardından toplantı; 2013 yılı yatırım ve çalışma programında yer alan işler ve devam eden projelerin slayt eşliğinde anlatılması ile devam etti. - IĞDIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Ali Bulut Ferhat Akkuş Iğdır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title