Haberler

AK Parti'nin eski bakanı Faruk Çelik'e aday olduğu şehirde soğuk duş! Taraftarlar "Dışarı" diye bağırdı

Güncelleme:

Bakanlık görevlerinde de bulunan AK Parti Artvin Milletvekili Adayı Faruk Çelik, 3. Lig'de oynanan Hopaspor-Tepecikspor maçında Hopaspor taraftarları tarafından protesto edildi. Hopaspor taraftarları, "Dışarı" ve "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganı attı. Protesto üzerine tribünden inen Çelik maç bitiminde çevik kuvvet polisi eşliğinde stattan ayrıldı.

Hopa Şehir Stadı'nda 3. Lig takımlarından Hopaspor- Tepecikspor maçı oynandı. Maçı izlemek için stada gelen AK Parti Artvin Milletvekili Adayı Faruk Çelik, Hopaspor taraftarları tarafından protesto edildi.

AK Parti'nin eski bakanı Faruk Çelik'e aday olduğu şehirde soğuk duş! Taraftarlar 'Dışarı' diye bağırdı

ÇEVİK KUVVET EŞLİĞİNDE STATTAN AYRILDI

Hopasporlular, ıslıklarla Faruk Çelik'i protesto ederken, "Dışarı" ve "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganı attı. Protesto üzerine tribünü terk eden Faruk Çelik, maçın bitmesinin ardından da çevik kuvvet polisi eşliğinde stattan ayrıldı.

AK Parti'nin eski bakanı Faruk Çelik'e aday olduğu şehirde soğuk duş! Taraftarlar 'Dışarı' diye bağırdı

"HOPASPOR'U ŞAMPİYON YAPACAĞIZ"

Faruk Çelik, geçen günlerde AK Parti Artvin Yusufeli İlçe Başkanlığı'nda yaptığı açıklamada, "Buradan söyleyeyim Hopaspor'u şampiyon yapacağız. Efendim birileri diyormuş ki 'Biz de Hopaspor'u şampiyon yaparız. Yahu yaparız seninki tahmini yani laf olsun diye. Ben Bursaspor'u şampiyon yapmışım, Urfaspor'u şampiyon yapmışım" demişti.

Kaynak: ANKA / Yerel

Milletvekili Adayı Milletvekili Faruk Çelik AK Parti Artvin Yerel Spor Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

Ibrahim Ozturk:

Mustafa kemalin askerlerine bak Hdp ile el ele biz Şanlı Türk ordusu askeriyiz sizin gibi çakma değiliz

203
341
yanıtYanıtla
sebahattin hoca:

Bunlar iyice dağıttı , artık iktidar da bunları iflah etmez , kendi kendilerini imha edecekler.

93
65
yanıtYanıtla
Orhan Dik :

Yazık. Mustafa Kemal'in askerleri ve ülkücü gençlik bir olmuş. HDP ve ABD ülkeyi bölsün diye gerçek vatanseferleri yuhluyor.

35
77
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title