Haberler

Honaz Belediyesi Yukarıdağdere Mahallesi'nde Sosyal Tesis İnşaatını Tamamlıyor

Güncelleme:

Honaz Belediyesi, kırsal mahallelerde sosyal yaşama değer katan projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Yukarıdağdere Mahallesi'nde yapımı devam eden sosyal tesisin inşaatı kısa süre içinde tamamlanacak.

Honaz Belediyesi, kırsal mahallelerde sosyal yaşama değer katan projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Başkan Yüksel Kepenek'in talimatlarıyla ilçenin birçok mahallesinde hizmete açılan sosyal tesis ve kapalı pazaryerlerine bir yenisi daha ekleniyor. Yukarıdağdere Mahallesi Sosyal Tesisi inşaatında sona yaklaşıldı.

Honaz Belediye Başkanı Kepenek, " Honaz'ımızı kent insanı ile birlikte yönetmek istiyoruz. Bilgi alış verişini merkeze alarak, mahalle mahalle, sokak sokak insanımıza dokunan hizmetler sunmak istiyoruz" dedi.

Honaz'ın sosyal yaşamına değer katan projeleri hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Kepenek, kırsal mahallelere sosyal tesisler kazandırarak mahallelerin toplanma alanı ihtiyacını karşıladıklarını söyledi.

İlçenin Yukarıdağdere Mahalesi'nde yapımı devam eden sosyal tesisi yerinde inceleyen Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, çalışmaların kısa süre içinde tamamlanacağını belirtti. Kepenek, "Toplamda 15 sosyal tesis ve kapalı pazaryeri projesini ilçe merkezine ve kırsal mahallelerimize kazandırdık. Bu kapsamda Honaz merkezde altı mahalleye hitap eden kapalı pazaryeri ile Karaçay, Akbaş, Aydınlar, Yokuşbaşı, Menteşe mahallelerinde tesislerimiz hizmete girdi. Bununla birlikte Emirazizli, Aşağıdağdere ve Kızılyer sosyal tesislerimizde de inşaat çalışmaları sürüyor. Bugünde Yukarıdağdere Mahallemizde yapımı süren sosyal tesis inşaatını mahalle muhtarımız ile birlikte yerinde inceledik. İnşaatın sonu doğru yaklaşıyoruz. Önümüzdeki günlerde burasının da açılışını yapacağız. Sosyal Tesisimiz tamamlandığında Yukarıdağdereli kardeşlerimiz burada etkinliklerini düzenleyebilecek. Şimdiden hayırlı olsun" dedi.

Kaynak: ANKA / Yerel

Honaz Yerel yönetim Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları...
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title