Haberler

Hisarcık'ta Belediye Başkanı Aday Adayı Ahmet Yıldız Oldu

Güncelleme:

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde Ahmet Yıldız AK Parti'den aday adaylığı için başvuruda bulundu.

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde belediye başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Mustafa Akın ve eski Belediye Başkanı Nihat Helvacı'nın ardından Ahmet Yıldız Ak Partiden aday adaylığı için başvuruda bulundu.

İlçe esnaflarından Ahmet Yıldız Adaylık başvurusunu Ak Parti Hisarcık İlçe Halkla İlişkiler Başkanı Sadettin Atasever'e yaptı.

Ahmet Yıldız'ın aday adaylığı başvurusu evraklarını teslim alan Ak Parti Hisarcık İlçe Halkla İlişkiler Başkanı Sadettin Atasever, " Ahmet arkadaşımızın adaylığı hayırlı uğurlu olsun, çıkmış olduğu bu yolda Rabbim utandırmasın. Bizim dileğimiz hayırlısı ise olsun. Önemli olan aday adaylığı süreci değil, aday belirlendikten sonraki süreç çok daha önemli. Bunun sebebi de bu zaman zarfında kimin aday olacağının belli olmaması. Herkes aday olabilir. Aday açıklandıktan sonra darılmamak lazım. Ben Ahmet arkadaşımızdan aday olmadığında darılmayacağına dair söz almak istiyorum." diye konuştu.

Bunun üzerine söz alan Ahmet Yıldız," Darılmak bir kenara bu konuda muhalefet olmam bile mümkün değil. Niye? Çünkü bu bizim partimiz, şu ana kadar üç tane er meydana çıktı, inşallah bu üç erden birisi kazanacak. O kişide partimizin belirlediği içimizden en iyi kişi olacak. Bu ben veya diğer aday adayı arkadaşlarımız olacak. Kim olursa ilçemize o hayırlı olsun. Kim olursa bizim başkan adayımız o olur, inşallah seçimleri kazanır ve Hisarcık'ın Belediye Başkanı olur. Düşüncem, temennim, gelecekle ilgili beklentim, bildiğim, gördüğüm şey budur. Hz. Mevlana" Kimde bir güzellik varsa ödünçtür."der. Benim hayattaki temel prensibim budur. Siyasette de bunu prensip edindim. Herkesi dinlemek, herkesle istişare etmek, ortak bir yol bulup, Allah'ın izniyle AK olan Hisarcık ilçesini AK Hisarcık belediyesi yapmak. AK Partinin Türkiye'ye kan pompaladığı bir dönemde Hisarcık ilçesinin kan kaybediyor olması Hisarcık'lı olarak bizim büyük bir eksiğimiz ve ayıbımızdır. İnşallah bu ayıbı ortadan kaldırarak önümüzdeki 5 yıllık süreçte Hisarcık'ın 50 yılına imza atmak. Hedefim ve sloganım bu. Hisarcık'ın 50 yılına imza atmak için 5 yıllık görev talep ediyorum. İnşallah alabilirim, gelecek nesiller bize " Allah razı olsun" diyecektir. Bu görevi bize verenler mahcup olmayacaktır. Gelecek bu güzel günlerde Türkiye'deki AK günlerden bizde yararlanırız inşallah. Hayırlısı olur diye dua ediyorum. Kim aday adayı arkadaşım benden önde olursa onun emrinde olduğumu burada açık açık beyan ediyorum. Aday adaylığım şahsıma, aileme, partime ve Hisarcık'a inşallah hayırlı olur." dedi.(-MU-) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Akın Hisarcık Ak Parti Kütahya Yerel Haberler

ABD: İran kazadan sonra bizden yardım istedi

ABD: İran kazadan sonra bizden yardım istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Hak mahrumiyeti olan Ali Koç'un RAMS Park'a nasıl geldiği ortaya çıktı

Hak mahrumiyeti olan Ali Koç'un RAMS Park'a nasıl geldiği ortaya çıktı

Bahçeli, Reisi'nin ölümüyle ilgili iki ülkeyi işaret etti

Bahçeli, Reisi'nin ölümüyle ilgili iki ülkeyi işaret etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title