Haberler

Highway Ünlülerle Dolup Taşıyor

Türk Pop Müziği'nin ünlü ismi Hakan Peker ve Türk Rock Müziği sanatçıları Pamela Spence ile Özlem Tekin, Bolu'da bulunan Highway Outlet Alışveriş Merkezi'ni gezdi.

Türk Pop Müziği'nin ünlü ismi Hakan Peker ve Türk Rock Müziği sanatçıları Pamela Spence ile Özlem Tekin, Bolu'da bulunan Highway Outlet Alışveriş Merkezi'ni gezdi.

Hizmete açıldığı günden bu yana ünlülerin uğrak yeri haline gelen Highway Outlet Alışveriş Merkezi, tanıdık yüzleri ağırlamaya devam ediyor. Türk Rock müziğinin ünlü yıldızlarından Pamela Spence ve Özlem Tekin ile ünlü pop sanatçısı Hakan Peker, Highway Outlet AVM'yi ziyaret etti. Ünlü Rock sanatçıları Alışveriş Merkezi'nin içinde kısa bir gezinti yaptıktan sonra Bolu'nun ünlü yemeklerinden tattılar. Ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan sanatçılar gördükleri ilgiden çok memnun kaldılar.

Ünlü Rock sanatçılarının yanı sıra Türk pop müziğinin ünlü ismi Hakan Peker de Highway'i ziyaret eden isimler arasındaydı. Adeta ünlü akınına uğrayan Alışveriş Merkezi ziyaretçileri ünlüler geçidinden oldukça memnun kaldı. Hakan Peker alışveriş yapmak için mola verdiği Highway'de kahve de içerek yol yorgunluğunu attı. Alışveriş Merkezi'nin içyapısından çok etkilendiğini ve iki büyük şehir arasında böyle büyük bir alışveriş merkezinin olmasına çok sevindiğini söyledi.

29.05.2012 13: 09: 21

TSI

NNNN - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Pamela Spence Hakan Peker Özlem Tekin Bolu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title