Haberler

Hayat Ağacı Derneği Bir Kişilik İftar Bedeli 10 Lira Olarak Belirlendi

Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, "Bu sene belirlediğimiz iftar bağış bedeli miktarı 10 lira isteyen kardeşlerimiz iftar için 10 lirayı makbuz karşılığında Hayat Ağacı Derneği’ne verecekler" dedi.

Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, "Bu sene belirlediğimiz iftar bağış bedeli miktarı 10 lira isteyen kardeşlerimiz iftar için 10 lirayı makbuz karşılığında Hayat Ağacı Derneği'ne verecekler" dedi.

Hayat Ağacı Derneği'nde yaklaşan Ramazan ayı için hummalı çalışma devam ediyor. Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Ramazan ayında derneğin yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Geçen yıl 7.5 lira olan iftar bağış bedelinin bu sene 10 lira olduğunu ifade eden Özaydın, Ramazan'da günlük 2 bin kişiye iftar vereceklerini söyledi.

Ramazan ayı için hazırlıklarının tüm hızıyla devam ettiğini ifade eden Özaydın, "Ramazan ayının yaklaşması münasebetiyle her yıl olduğu gibi yine Sivas Belediyesi Hayat Ağacı Derneği Ramazan ayı hazırlıklarına devam ediyor. Ramazan ayı içerisinde yapmış olduğumuz faaliyetlerden ilki ve önceliği iftar çadırımız geliyor. Yine aynı mekanda Buruciye Medresesi'nin yanına çadırımızın kurulumu başladı. Ramazan ayına hazır hale getiriyoruz. İnşallah Ramazan ayını hep birlikte en iyi şekilde geçireceğiz." dedi.

Buruciye Medresesi yanına kurulacak olan iftar çadırında günlük 2 bin kişiye iftar vereceklerini söyleyen Özaydın, "Geçen yıl bin 800 kişi iftara geliyordu bizim yapmış olduğumu hesaba göre bu sene inşallah bu sene bu sayının biraz daha artacağını düşünüyoruz ona göre hazırlığımızı devam ettiriyoruz. Bir iftar çadırının maliyeti bizler en düşük 15 bin lira ile 20 bin lira arasında değişiyor. Bununla ilgili Sivas halkımızla, yardımseverlerle beraber bu kaynağı bulmaya çalışıyoruz inşallah bunda da başarılı olacağız." diye konuştu.

Ramazan ayı içerisinde gıdadan, giyime, ayakkabıdan zücaciyeye kadar her türlü yardımı yapacaklarını ifade eden Özaydın, "Bunun dışında biz Hayat Ağacı Derneği olarak her ay Gıda Bankası üzerinden bin 150 kişiye gıda yardımı ediyorduk ama bu sene en az 3 bin kişiye vereceğiz. Ramazan ayında bu şekilde de mağdur, ihtiyaç sahibi kardeşlerimize yardımcı olacağız. Bunun dışında ramazan ayı içerisinde zannediyorum bin kişiye elbise, ayakkabı, zücaciye bu gibi yardımlarda da bulunacağız." ifadelerini kullandı. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Buruciye Medresesi Ahmet Özaydın Sivas Yerel Haberler

Muharrem İnce, genel merkez binasının kapısına kilit vurdu

Muharrem İnce, genel merkez binasının kapısına kilit vurdu

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

ABD'li ünlü şarkıcı Puff Diddy'den sevgilisine şiddet! Otel koridorunda tekme tokat dövdü

ABD'li ünlü şarkıcı Puff Diddy'den sevgilisine şiddet! Otel koridorunda tekme tokat dövdü

Bakmadan Geçme

19 Mayıs Mesajları ve Sözleri! İşte En Güzel 19 Mayıs Şiirleri 19 Mayıs 1919'da ne oldu, 19 Mayıs anlamı ne? 19 Mayıs İZMİR yol koşusu ne zaman nerede yapılacak, şartları ne, yol kaç km (MARATON İZMİR)? 19 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? Fury Usyk maçı nasıl izlenir? Tyson Fury Usyk maçı Türkiye yayını var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! #128167 Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki #9917 #128250 CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Mayıs günün maçları nereden izlenir? #9917 #128250 Son Kale Hacıbey filmi oyuncuları kim? Son Kale Hacıbey filmi konusu ne? Son Kale Hacıbey ne zaman, nerede çekildi? #128250 Kırımlı filmi oyuncuları kim? Kırımlı filmi konusu ne? Kırımlı ne zaman, nerede çekildi? #128250 Allah Yazdıysa Bozsun filmi oyuncuları kim? Allah Yazdıysa Bozsun filmi konusu ne? Allah Yazdıysa Bozsun ne zaman, nerede çekildi? #128250 Dominik Cumhuriyeti bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Güney Kore bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? Bulgaristan bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Dallas Mavericks OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! #127936
Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title