Haberler

Havran AK Parti İlçe Başkanı Önder Güven Tazeledi

AK Parti Havran İlçe Başkanı Erdal Önder yeniden göreve seçildi.

AK Parti Havran İlçe Başkanı Erdal Önder yeniden göreve seçildi.

Belediye Düğün Salonu'nda yapılan AK Parti ilçe kongresine koordinatör milletvekili olarak Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Mustafa Ataş, Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy ile çok sayıda partili katıldı. Erdal Önder, AK Parti'nin bir neferi olarak hizmet etmeye devam etmek istediğini söyleyerek, "İlçemize hizmet seferberliğimiz sürüyor. Havran kabuğunu kırdı. AK Parti iktidarı ile tüm ülkede olduğu gibi ilimizde ve ilçemizde de hizmetlerin devam ettiği bir dönemde yeniden aday olarak, bu hizmet zincirinin içerisinde olmak benim için heyecan ve gurur verici bir durumdur. AK Parti'nin bir neferi olarak takdirlerinizle hizmet etmeye devam etmek arzusundayım. Bu konuda bana destek veren gönüldaşlarıma şükranlarımı sunuyorum "dedi.

Kongrede bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Mahmut Poyrazlı, kongre sürecinin Havran'a, Balıkesir'e ve bütün Türkiye'ye hayırlı olmasını diledi. Poyrazlı, AK Parti'nin hizmetlerine devam ettiğini söyledi.

Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu ise, "Nice 15 yıllar temenni ediyorum. Türkiye 2023, 2053 ve 2071 yıllarına koşuyor" şeklinde konuştu.

"Kongreler partilerin bayramıdır" diyen Aydınlıoğlu, kongrelerde tek isteklerinin birlik ve beraberliğin sağlanması olduğuna dikkat çekerek, Havran'ın kendisine yakışır bir şekilde, birlik vurgusu ile kongreye tek liste ile kongreye gittiğini kaydetti.

Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy da, Havran'ı çağ atlatacak projelere imza atmaya devam edeceklerini ifade ederek, Önder'e başarılar diledi.

Yapılan oylamada Erdal Önder yeniden seçildi. Önder başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Selim Çakır, M. Volkan Erkan, Mustafa Uçalak, İbrahim Tığlı, Ahmet ceylan, Mehmet Alan, Mehmet Önder, Mustafa Bozdemir, Ahmet Can, Murat Hançer, Nadir Aydemir, Taner Vardar, İbrahim Yalın, Mehmet Çakır, Yüksel akbaş, Mücahit Çakır, Ahmet Tuluy, Rukiye Sarı, Sibel Eskizeybek. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Önder Erdal Önder Ak Parti Havran Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 17 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü? YALI ÇAPKINI FRAGMAN! #128253 Yalı Çapkını 70. bölüm son fragman TEK PARÇA izle! Halis Ağa her şeyi öğreniyor! #127916 GTA 6 ne zaman piyasaya çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu mu? FENERBAHÇE KONGRE NE ZAMAN 2024? #9917 Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman? Ali Koç, Aziz Yıldırım aday mı? #129349 KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #128250 DİYABET ve KARDİYOLOJİ ilaçlarını aile hekimleri yazıyor mu? #128138 Bakanlıktan yeni haber: Milyonları ilgilendiriyor! #129658 Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti tepki topladı! Tuğba Ekinci sahnede ne giydi? SON DAKİKA! İLAÇ RAPORLARI ile ilgili yeni karar ne? Vedat Işıkhan ne dedi?
Antalyaspor'un ana sponsoru Ayos Holding konkordato talep etti

Antalyaspor'un ana sponsoru Ayos Holding konkordato talep etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title