Haberler

Nene Hatun Amatör Spor Kompleksinin bu yıl sonunda bitmesi planlanıyor

Güncelleme:

Nene Hatun Amatör Spor Kompleksindeki çalışmaları inceleyen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, tesisin yıl sonuna kadar bitirileceğinin müjdesini verdi.

Nene Hatun Amatör Spor Kompleksindeki çalışmaları inceleyen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, tesisin yıl sonuna kadar bitirileceğinin müjdesini verdi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Başkanı Murat Aydın ve Darıca'daki amatör spor kulüpleri temsilcileriyle birlikte kısa bir süre önce temeli atılarak çalışmalara başlanan Nene Hatun Amatör Spor Kompleksi'ndeki çalışmaları inceledi. İnşaatı gezen ve beraberindeki heyete çalışmalar hakkında bilgiler veren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, tesiste çalışmaların hızla devam ettiğini ifade ederek, yıl sonuna kadar çalışmanın bitirilmesini amaçladıklarını söyledi.

"Burasının atıl durumu içimize sinmiyordu"

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Darıca Belediyesi işbirliği ile ilçeye önemli bir tesis kazandıracaklarını ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, "Burada barakalar vardı. O gençler antrenmanlardan sonra barakalarda yağmur altında duşunu alıp giyiniyordu. Burasının atıl durumu içimize sinmiyordu. Buranın yapılması bizim için elzemdi. Darıca'ya muhteşem bir spor tesisi kazandıracağız. İdari bina kısmıyla birlikte ışıklandırması, sahası, tribünleri ile yeni Darıca'mıza, modern Darıca'mıza yeni bir tesis kazandıracağız. Biz burayı yapıyoruz ama kullanacak olan amatör spor kulüplerimiz ve gençlerimiz olacak. Ortak akılla hareket ederek sizlerin görüşlerini alıyor ve nasıl daha kullanışlı olur diye fikir alışverişinde bulunuyoruz. İnşaatımız ve saha çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Kısa zamanda bitirip yıl sonuna açmak istiyoruz" diye konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muzaffer Bıyık Murat Aydın Nene Hatun Kocaeli Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title