Haberler

Gümüşhaneli Gençlere Ustalardan Tecrübeler

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan ‘Tecrübe Konuşuyor’ programının 22.sinde Gümüşhane’de Dünya Karate Şampiyonu Serap Özçelik ile ünlü spor spikeri Yalçın Çetin gençlerle buluştu, hayat ve başarı hikayelerini onlara aktardı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan 'Tecrübe Konuşuyor' programının 22.sinde Gümüşhane'de Dünya Karate Şampiyonu Serap Özçelik ile ünlü spor spikeri Yalçın Çetin gençlerle buluştu, hayat ve başarı hikayelerini onlara aktardı.

Gümüşhane Kültür Merkezinde, gençlerin alanında uzman kişilere merak ettikleri soruları sorma fırsatı bulduğu ve deneyimli kişilerin tecrübelerini paylaştığı programın moderatörlüğünü TRT Spor Dairesinden ünlü spiker Erdoğan Arıkan yaptı.

Salonu dolduran gençlere yönelik yaptığı konuşmada en doğru kararı vermelerinin gelecekte olacakları yeri belirlediğini kaydeden Arıkan, programın formatını aktarıp konuşmacıları tanıttı.

Türkiye'de dünya birinciliği yaşamış 3 kadın sporcudan birisi olan Dünya Karate Şampiyonu Serap Özçelik, spor hayatına ailesinin desteğiyle başladığını, planlı çalışarak, düzenli ve disiplinli spor yaparak bulunduğu seviyeye geldiğini belirterek, dibe vurduğu anlarda bırakmadığı, bıkmadan çalıştığını ve mücadele ettiğini söyledi.

Spiker Yalçın Çetin ise çocukluğunda hayali olarak arkadaşlarına maç anlattığını, kendisini bildiğinden beri spor spikeri olmak istediğini belirterek, "Eğer bir yola inandıysanız bıkmadan, usanmadan peşinden gidin. Umutsuzluğa asla yer vermeyin" tavsiyesinde bulundu.

Katılımcı 3 gence çekilişle tablet bilgisayarın hediye edildiği programda, konuklara da Gümüşhane Karaca Mağarasını temsil eden hediyeler takdim edildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi tarafından organize edilen programa Vali Yardımcıları İsmail Özkan, Şenol Turan, Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Hasan Davulcu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan, kamu kurumlarının temsilcileri ve çok sayıda genç katıldı. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gümüşhane Yerel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title