Haberler

Gümüşhacıköylüler Piknik Şöleninde Buluştu

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde faaliyet gösteren Gümüşhacıköy İlçesi ve Köyleri Dayanışma Derneği, bu yıl 5.’sini düzenlediği geleneksel Piknik Şöleni’nde üyelerini bir araya getirdi.

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde faaliyet gösteren Gümüşhacıköy İlçesi ve Köyleri Dayanışma Derneği, bu yıl 5.'sini düzenlediği geleneksel Piknik Şöleni'nde üyelerini bir araya getirdi.

Gümüşhacıköylüler'in büyük katılım gösterdiği piknik şöleninde konuşan Kapaklı Gümüşhacıköy İlçesi ve Köyleri Dayanışma Derneği Başkanı Tuncay Karaağaç, bu yıl beşincisini gerçekleştirdikleri piknik şöleninin ilgi görmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Karaağaç, "Bu yıl 5.'sini gerçekleştirdiğimiz piknik şölenimize yoğun katılım gösteren tüm hemşerilerime ve şölenimize katkı ve destek veren iş adamlarımıza teşekkür ediyor ve şükranlarımı sunuyorum. Birlik ve beraberliğimizin pekişmesi acısından önemli olduğunu düşündüğümüz bu etkinlikte yine bir arada olmaktan çok mutluyuz. Bizler, doğup büyüdüğümüz yerlerin gelenek ve göreneklerini yaşattığımız Kapaklı ilçesinin daha ileri seviyelere gelmesi için elimizden gelen çabayı ve gayreti gösteriyoruz. Bizlerin de katkısıyla Kapaklı ilçemizin ileriki yıllarda daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Bu nedenle Kapaklı'nın gelişmesi için herkes elinden gelen gayreti ve çabayı göstersin" dedi.

" KARDEŞLİĞİN GÜZEL BİR GÖSTERGESİ"

Piknik şöleninde konuşan Dr.İsmail Doğaroğlu, düzenlenen piknik şöleninin birlik ve beraberliğin olduğu kadar kardeşliğin de çok güzel bir göstergesi olduğunu söyledi. Dr. Doğaroğlu, "Bu gün bu piknik şöleninde Gümüşhacıköylüler dışında bir Mersinli olarak benim gibi bir çok davetlinin de sizlerle birlikte olması ülke insanımızın ne kadar birlik ve beraberlik içinde olduğunu ve aynı zamanda da kardeşliğimizin bir göstergesi olduğunun kanıtıdır. Dinimiz, ırkımız dilimiz ne olursa olsun bizler bu vatanın evlatları olarak her zaman birlik ve beraberlik içinde kardeşçe yaşayacağız ve bizim bu birlikteliğimizi ve kardeşliğimizi hiçbir güç yok edemeye gücü yetmeyecektir. Biz her zaman birlik ve beraberlik içinde kardeşçe ilelebet birlikte yaşayacağız. Bu şölen kardeşliğin çok güzel bir göstergesi" ifadelerini kaydetti.

Gümüşhacıköy İlçesi ve Köyleri Dayanışma Derneği'nin 5. Piknik Şöleni'nde sahne alan ses sanatçıları Zafer Kara, Sevil Yüksel ve Serap Ertekin, Hüseyin Uğurlu, Grup Doa, canlı müzik eşliğinde seslendirdikleri sevilen şarkı ve türküler ile şölene katılanları coşturdu. Sanatçıların türküleriyle coşan Gümüşhacıköylüler gün boyu halaylar çekti ve yörelerine has oyunlar oynadı.

AMASYA'DAN GETİRİLEN ELMALAR AĞALARA SATILDI

Piknik Şöleninde meşhur Amasya Elması da derneğe gelir amacıyla satışa sunuldu. Havzalılar Dernek Başkanı Bayram Dağlı, Bafra Güreşler Ağası Zafer Çalışkan, Ordulular Piknik Ağası Harun Bek ile Dr. İsmail Doğaroğlu 300 TL'den birer kasa Amasya elması satıldı.

Gümüşhacıköy İlçesi ve Köyleri Dayanışma Derneği 5. Piknik Şöleninde Dernek Başkanı Tuncay Karaağaç ve dernek yönetimi başta olmak üzere, Hacı Bektaş Veli Derneği Başkanı ve Dedesi Sinan Boztepe, Kapaklı Sakatlar Dernek Başkanı Hayati Çakan, Kapaklı MHP İlçe yönetimi, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Binali Etyemez, Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Salih Bezgin, Kapaklılı İş adamları ve Piknik Şöleni sponsorları Osman Durmuş, Arif Karlı, Bayram Dağlı, Zafer Çalışkan ve Harun Bek,Dr. İsmail Doğaroğlu, Dr. Funda Doğaroğlu ve yüzlerce Gümüşhacıköylüler katıldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gümüşhacıköy Karaağaç Tekirdağ Kapaklı Yerel Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Bakmadan Geçme

Emekliye refah payı verilecek mi? SON DAKİKA! Emekliye refah payı ne zaman, Temmuz'da mı verilecek? Nicolo Zaniolo, EURO 2024'te neden yok? Zaniolo sakat mı, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda niye yok? Uğurcan Çakır Galatasaray'a gidecek mi? Transfer iddiası! 15-16 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 15-16 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Yağdan kilo vermek için ne yapmak gerekir? Yağdan kilo vermenin püf noktaları İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Slovakya Başbakanı Robert Fico silahlı saldırıya mı uğradı? İşte Robert Fico'nun yaşadığı panik anları... Yağ çözücü evde nasıl yapılır? Evde doğal yağ çözücü yapımı İSTİKLAL CADDESİ'NDE YANGIN MI ÇIKIT? İstiklal Caddesi'nde yangın paniği! Ne oldu, olay ne? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
Binaya asılan 'Allah belanı versin Nurettin' yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

Binaya asılan "Allah belanı versin Nurettin" yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title