Haberler

Gto Başkanlarından ve Yönetim Kurulu'ndan Esnafa 'Geçmiş Olsun' Ziyareti

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, Meclis Başkanı Ali Yener ve Yönetim Kurulu üyeleri Gaziler caddesi'nde yangın çıkan Hacı Büyükbeşe iş hanındaki çalışmaları yerinde inceledi.

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, Meclis Başkanı Ali Yener ve Yönetim Kurulu üyeleri Gaziler caddesi'nde yangın çıkan Hacı Büyükbeşe iş hanındaki çalışmaları yerinde inceledi. GTO Başkanları ve Yönetim Kurulu üyeleri esnafa başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, Meclis Başkanı Ali Yener ve Yönetim Kurulu üyeleri geçtiğimiz günlerde konfeksiyon ve triko üretimi yapılan bir iş merkezinde çıkan yangın nedeniyle bölge esnafını ziyaret ederek başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

GTO Başkanları Eyüp Bartık, Ali Yener, beraberinde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M. Rıdvan Köksüzer, Yönetim Kurulu üyeleri Reis Reisoğlu, Ali Bayram Sarıca, Mehmet Işık ve Salih Eruslu, Genel Sekreter Halil Göçer ile birlikte yangının meydana geldiği konfeksiyon ve trikotaj satış mağazaları ile depolarının bulunduğu Haci Büyükbeşe İşhanını gezerek yangın sonrası yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yangının meydana geldiği bölgede büyüklü, küçüklü konfeksiyon ve triko imalatı ile satışı yapılan işyerlerinin bulunduğunu, bu yerlerdeki bütün işyerlerinin daha sağlıklı ortamlara tanışması gerektiğini belirten GTO yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ve Meclis Başkanı Ali Yener, konfeksiyon ve triko sektörünün Gaziantep'in ekonomik yapılanmasındaki sektörlerin başında geldiğini dile getirdi.

Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, Meclis Başkanı Ali Yener ile Yönetim Kurulu üyelerinin esnafa yapmış olduğu başsağlığı ve geçmiş olsun ziyaretinde kısa adı PEN-KON olan Penye, Konfeksiyon ve İmalat Hazır Giyim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Haskaya ile Trikotajcılar Odası Başkanı Reşit Durak, yangının meydana geldiği iş hanında meydana gelen hasar ile ilgili bilgi verdi.

Esnaf ziyareti sonrasında Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ile Meclis Başkanı Ali Yener, iş merkezinde çıkan yangından dolayı hayatını kaybeden iki vatandaşa Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diledi.

GTO Başkanı ziyaret sonrası yaptıkları değerlendirmede şu görüşlere yer verdiler:

"Gaziler caddesi üzerinde ağırlıklı olarak konfeksiyon ve triko üretiminin yapıldığı işletmelerdir. Sanayimizin en önemli sorunlarından biri de şehrin muhtelif bölgelerinde dağınık olarak faaliyet gösteren işletmelerdir. Kent çevresine yayılan şehircilik açısından olumsuz bir tablo oluşturan küçük ve orta boy sanayi işletmelerin meskun alanlar dışında şehircilik ilkelerine uygun ve her türlü alt yapısı hazırlanmış alanlarda toplaması, modern şehirciliğin ana gereklerindendir. Modern şehircilik anlayışında şehrin muhtelif bölgelerinde dağınık olarak faaliyet gösteren işletmelerin ve sektörlerin kümelenme yoluyla belirli bölgelerde, toplanması artık kaçınılmaz hale geldi.

Kentimizin ekonomik yapılanmasında önemli bir yere sahip olan, kent çevresine yayılan ve gelişime açık sektörlerin belirli bir bölgelerde toplanması ve kümelenme şeklinde yapılanmaları gerekiyor. Böyle bir olayla bir daha karşı karşıya kalmamak için elimizden gelen gayreti işbirliği içinde göstereceğiz. Yangında vefat edenlere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyoruz, yaralılarımızın da bir an önce sağlıklarını kavuşmasını temenni ediyoruz. İnşallah bir daha böyle acıları yaşamayız. Esnafımızın yaralarını sarmak için mümkün olan her şeyi elimizden geldiğince yapmaya çalışacağız."

PENKON Başkanı Mehmet Haskaya ve Trikotajcılar Odası Başkanı Reşit Durak kendilerini ziyaret eden GTO Başkanları Eyüp Bartık, Meclis Başkanı Ali Yener ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Ticaret Odası Ali Bayram Ali Yener Eyüp Yerel Haberler

Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

Bakmadan Geçme

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 23 Mayıs Perşembe 2024? #128250 Çorum'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! Çorum'da deprem şiddeti kaç, merkez üssü neresi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 34. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 23 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 24. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 23 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Sözleşmeli öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır? Sözleşmeli öğretmenlik başvuru nasıl olur? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Eyvah Eyvah 2 konusu nedir? Eyvah Eyvah 2 oyuncuları ve Eyvah Eyvah 2 özeti! Eyvah Eyvah 2 nerede çekildi, konusu ne, oyuncuları kimlerdir? Eyvah Eyvah 2 hangi il ve ilçede çekildi? Ali Koç'un yönetim kurulu listesi belli oldu! Yönetimde Acun Ilıcalı var mı? ÖSYM YKS 2024 sınav giriş belgeleri erişime açıldı! YKS YER SORGULAMA EKRANI İnci Taneleri CANLI izle! 23 Mayıs Nisan İnci Taneleri 16. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! #128250 Heimlich manevrası nedir? Heimlich manevrası nasıl uygulanır? Buz Yolu filmi oyuncuları kim? Buz Yolu filmi konusu, oyuncuları! Buz Yolu ne zaman nerede çekildi? #128250
Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title