Haberler

Görele Belediyesi İlçedeki Kaldırımları Boyuyor

Giresun'un Görele İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezindeki cadde ve sokaklarda kaldırım taşlarını boyama çalışmalarına başladı.

Giresun'un Görele İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezindeki cadde ve sokaklarda kaldırım taşlarını boyama çalışmalarına başladı.

Kışın yağmurdan yazın ise sıcaktan etkilenip boyaları kalkan ve silinen kaldırım taşları boyanarak yenileniyor. Sarı ve beyaz renkte boyanan bordür ve kaldırım taşları araç sürücüleri için uyarıcı olurken, cadde ve sokakların görünümüne canlılık getirmesinin yanında, temiz bir görüntü oluşturması için yapılan bu çalışmaların belirlenen cadde ve sokaklarda devam edeceği belirtildi.

Kış ve yaz aylarındaki olumsuz hava koşullarından dolayı renk özeliğini kaybeden kaldırım taşları, yeni boyasıyla eski görünümüne kavuşacağını ifade eden Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, "Eski canlılığını kaybeden kaldırım ve bordur taşlarımız yeniden sarı ve beyaz boyalarla boyanıyor. İlçemize ayrı bir renk katan boyama işleri tüm ana cadde ve ara sokaklarımızın boyanması ile devam edecek. Sarı ve beyaz renkte boyanan bordür ve kaldırım taşları araç sürücüleri için uyarıcı olurken, cadde ve sokakların görünümüne canlılık getirmesinin yanında, temiz bir görüntü oluşturacak. Yapılan bu çalışmaların belirlenen cadde ve sokaklarda devam edecektir. İki farklı renk tonlarıyla boyanan taşlar, çevreyi güzelleştirdiği gibi araç sürücüleri ve Yayalar için güvenli hale getiriliyor. Kavşak bordür taşlarında yapılan boyama çalışmasıyla birlikte ilçeye modern, estetik ve güzellik sağlamayı düşünüyoruz. İlçenin pırıl pırıl modern ve bakımlı bir görünüme kavuşması için yaptığımız çalışmayı çok önemsiyoruz" dedi. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Giresun Görele Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title