Haberler

Başkan Melikoğlu, Gazetecilerle İftarda Buluştu

Güncelleme:

Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, Giresun merkez ve bazı ilçelerdeki gazetecilerle iftarda buluştu.

Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, Giresun merkez ve bazı ilçelerdeki gazetecilerle iftarda bir araya geldi.

Melikoğlu, Halı Saha ve Sosyal Tesisleri'ndeki iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, basın mensuplarının, gecesini gündüzüne katarak il ve ilçelerin sosyal, kültürel anlamda kalkınmasına, adının duyurulmasına katkıda bulunduğu söyledi.

Gazetecilerin kamuoyuna bilgi aktarmak adına harcadığı emeklerin tartışılmaz olduğunu vurgulayan Melikoğlu, "Bizler gibi sizlerde ilçemizin kalkınması, büyümesi ve gelişmesi anlamında büyük bir yere sahipsiniz. Hem ilçemiz hem de kendi adıma sizlere teşekkürü bir borç bilirim" dedi.

İlçeye bağlı Çavuşlu Beldesi'nde yapımı devam eden Katı Atık Bertaraf Tesisi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Melikoğlu, bazı ulusal televizyonlarda çıkan haberleri eleştirdi.

Melikoğlu, şunları kaydetti:

"Giresun'un Görele ilçesi 30 bin nüfuslu olduğu söylenen görüntü kayıtları bütün dünyaya gösterilmiştir. Bu haber biz Göreleli'leri ziyadesiyle üzmüştür. Bu haberi şiddetle kınıyoruz. Hukuki haklarımızı kullanarak gerekli yasal işlemlerimizi başlatıyoruz. Ben Görele insanının kültürün ve sanatın beşiği olan güzel ilçemiz Görele'nin böyle asılsız bir haberle birlikte isminin kötü lanse edilmesini kınıyorum." - Giresun

Kaynak: AA / Yerel

Giresun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title