Haberler

Görele Belediye Başkanı Melikoğlu Belediye Personeline Yemek Verdi

Giresun'un Görele Belediye Başkanı Mimar Ertuğrul Melikoğlu, belediye çalışanları ve çalışanların aileleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Giresun'un Görele Belediye Başkanı Mimar Ertuğrul Melikoğlu, belediye çalışanları ve çalışanların aileleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Görele Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen iftar yemeğine Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, Görele Belediye Meclis üyeleri, daire müdürleri ile belediye çalışanları ve aileleri katıldı. Yemekte bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, her yıl olduğu gibi bu yılda bir iftar yemeğinde personeliyle buluşmaktan mutlu olduğunu söyledi. Başkan Melikoğlu, "Değerli mesai arkadaşlarım öncelikle bu iftar akşamında sizlerle beraber olmaktan, sizlerle bu güzelliği paylaşmaktan son derece memnun olduğumu belirtmek istiyorum. Değerli arkadaşlar, uzun yıllardır sizlerle birlikte şirin ilçemiz Görele'ye hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu hizmetler hayata geçirilirken Görele'ye hizmet etmenin mücadelesini veriyoruz. Türkiye'de marka olmuş ve Görele'yi tüm dünyaya tanıtma çabalarıyla gerçekten belli bir noktaya ulaşmış bir yerel yönetim olarak sizlerle beraber Görele'ye verdiğimiz ve vereceğimiz hizmetlerle ilgili gayretlerimiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada devam edecektir" dedi. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Özgür Ertuğrul Giresun Görele Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title