Haberler

Görele 9. Kemençe ve Horon Günleri Sona Erdi

Giresun'un Görele ilçe Belediyesi tarafından 9.'su düzenlenen Kemençe ve Horon Günleri sona erdi.

Giresun'un Görele ilçe Belediyesi tarafından 9.'su düzenlenen Kemençe ve Horon Günleri sona erdi.

Görele Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen Kemençe ve Horon Günleri festivaline Görele Kaymakamı Ünal Kılıçarslan, Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Başkanı İdaresi Başkanı Ekrem Yüce, belde belediye başkanları, siyasi parti temsilciler, sivil toplum örgütleri, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

9.'su düzenlenen Kemençe ve Horon Günleri Festivali'nin kapanış konuşmasını yapan Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, her yıl olduğu gibi Görele hemşehrileriyle buluşmanın ayrı bir mutluluğunu yaşadığını belirtti. Melikoğlu, "Görele Kemençe ve Horon Günleri'ni her yıl ilçemizde gelenek haline getirerek, ilçemizin kültürünü her yönüyle tanıtımını yaptık. Halkımızın desteğiyle birlikte göle attığımız mayamız tuttu. Her yıl belediyemiz tarafından düzenlenen Kemençe ve Horon Günleriyle halkımız kemençeye ve horana doyuyor" dedi.

3 gün süren Kemençe ve Horon Günleri Festivali'nde mahalli sanatçılar sahne alırken final gecesine damgasını vuran ve duygusal anlar yaşatan Murat Göğebakan, Cengiz Kurtoğlu ve Onay Şahin seslendirdikleri birbirinden güzel şarkılarıyla vatandaşlara unutamayacakları bir gece yaşattılar. Festival havai fişek gösterisinin ardından sona erdi. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Özgür Ertuğrul Giresun Görele Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title