Haberler

Gönül Köprüleri Kurma Projesi"

APM Başkanı Koçak: "'Gönül Köprüleri' doğuyu batıya yaklaştıran, kardeşi kardeşle kucaklaştıran projelerden biridir"

Alternatif Politikalar Merkezi (APM) Başkanı Mahmut Koçak, "Gönül Köprüleri Kurma" projesinin, doğuyu batıya yakınlaştıran kardeşi kardeşle kucaklaştırdığını bildirdi.

Koçak, yaptığı yazılı açıklamada, söz konusu proje kapsamında Elazığ ve Malatya ziyaretleri gerçekleştirdiklerini aktardı.

Gönül köprüleri kurmaya devam edeceklerini vurgulayan Koçak, şunları kaydetti:

"Asıl olan milletimizin birlik ve bütünlüğüdür. Biz bu kardeşliğe yatırım yapmaya, kardeşliğimizi daha güçlü kılmaya emek sarf edeceğiz. Birbirimizi sevecek, sayacağız. Birbirimizi daha iyi anlayacağız. Bizi kardeşlerimizden ayırmak isteyen, kardeşliğimizi bitirmek, aramıza fitne sokmak isteyenlere inat, daha çok sevgiyle kenetleneceğiz. 'Gönül Köprüleri' doğuyu batıya yaklaştıran, kardeşi kardeşle kucaklaştıran projelerden biridir. Tamamen sivildir, vatan sevgisiyle yürütülen bir projedir çünkü biz biliyor ve inanıyoruz ki vatan sevgisi, imandandır."

Koçak, korucu, şehit aileleri ve gaziler dernekleri ile kardeşlik projesini devam ettirdiklerini belirtti.

Terörün son bulduğu, kardeşlik türkülerinin söylendiği huzurlu bir Türkiye için sivil toplum kuruluşları olarak başlattıkları çalışmaya, diğer sivil toplum kuruluşlarını da davet eden Koçak, her kuruluşun doğu ve güneydoğudaki sivil toplum kuruluşlarıyla gönül köprüleri kurması gerektiğini sözlerine ekledi. - Afyon

Kaynak: AA / Yerel

Mahmut Koçak Malatya Elazığ Yerel Haberler

title