Haberler

Gölova Çok Programlı Lisesi Almanya'dan Döndü

Gölova Çok Programlı Lisesi koordinatörlüğünde hazırlanan 'İşletme Sürekliliğinin Sağlanmasında Temel Unsur.

Gölova Çok Programlı Lisesi koordinatörlüğünde hazırlanan 'İşletme Sürekliliğinin Sağlanmasında Temel Unsur:

Maliyet Bilgi Sistemleri Projesi' faaliyetine katılan 25 öğrenci ile 4 öğretmen proje faaliyetlerini başarı ile tamamlayarak Gölova'ya döndü.

Gölova Çok Programlı Lisesi Okul Müdürü Şeref Samıkıran, Müdür Yardımcısı ve Proje Koordinatörü Hakan Özer, okul öğretmenlerinden Selda Özer ile Sivas Ticaret Meslek Lisesi öğretmenlerinden Bekir Koç refakatinde 21 gün süren proje faaliyeti boyunca birçok etkinliğe katılan öğrenciler, Maliyet Muhasebesi ile ilgili eğitim ve staj faaliyetine katıldı. BMW Otomobil Üretim Tesisleri, Augsburg Meslek Lisesi, Stadtsparkasse Augsburg(Augsburg Bankası), Augsburg Mesleki Yönlendirme Merkezi ve Alman Teknoloji Müzesi gibi kurumlara düzenlenen teknik gezilere katılan öğrenci ve öğretmenler bunların yanı sıra; Münih, Venedik, Prag ve Salzburg gibi şehirlere düzenlenen kültürel gezilere de katıldı. Proje kapsamında Sivas merkez ve ilçelerinde faaliyet gösteren 5 farklı okulda eğitim gören toplam 25 öğrenci, İşletme Sürekliliğinin Sağlanmasında Temel Unsur: Maliyet Bilgi Sistemleri Projesi kapsamında, Almanya'nın Augsburg şehrinde 21 gün boyunca proje faaliyetine katılarak mesleki bilgi ve deneyimlerini artırdı. Öğrenciler, okullarında almış oldukları mesleki eğitimlerini, Avrupa düzeyinde yapılan uygulamalarla karşılaştırma ve geliştirme imkanına sahip oldu. Katılımcılar özellikle, artan rekabet ortamında işletmelerin üretim maliyetlerini aşağı çekmeleri ve bu sayede kar marjlarını yükseltebilmeleri için Maliyet Bilgi Sistemleri ile ilgili yenilikleri tanıma fırsatı elde etti.

Proje faaliyetleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Okul Müdürü Şeref Samıkıran, "21 gün boyunca yapılan faaliyetler sonunda gerek öğretmenler gerekse öğrenciler önemli deneyim kazanma şansı yakaladı. Proje kapsamında Maliyet Bilgi Sistemleri ile ilgili seminerlere katılan öğrencilerimiz BMW, Augsburg Meslek Lisesi, Mesleki Yönlendirme Kurumu, Augsburg Bankası ve Alman Teknoloji Müzesi gibi önemli kurumlara düzenlenen teknik gezilere katıldılar. Eğitim ve teknik geziler sonucunda mesleki bilgilerini artıran katılımcılarımız, bunların dışında Avusturya, İtalya ve Çek Cumhuriyeti gibi ülkelere yapılan kültürel gezilere katılarak farklı kültürleri yerinde gözlemleme imkanı yakaladılar." dedi. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Augsburg Almanya Gölova Sivas Yerel Haberler

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Kanarya'da işler yolunda gitmiyor! Derbiye çok eksik çıkacaklar

Kanarya'da işler yolunda gitmiyor! Derbiye çok eksik çıkacaklar

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli? Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama! Yaralı veya ölü var mı? Olay nerede oldu? Beşiktaş - Hatayspor maçından kareler #9917 FRANSA-TÜRKİYE MAÇI ne zaman, saat kaçta? Milletler Ligi voleybol maçı canlı izle! Başakşehir- Trabzonspor maçı kaç kaç bitti? Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor kaçıncı oldu?
Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title