Haberler

Gölbaşı Belediyespor Sezonu Açtı

BAL Ligi ekiplerinden Gölbaşı Belediyespor, Gölbaşı Stadında taraftarlarla buluşarak yeni sezonu dualarla açtı.

BAL Ligi ekiplerinden Gölbaşı Belediyespor, Gölbaşı Stadında taraftarlarla buluşarak yeni sezonu dualarla açtı. Kırmızı Beyazlı ekip, yapılan hazırlık maçında Akyurtspor'u tek golle yendi.

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) Ankara'yı temsil edecek ekiplerden biri olan Gölbaşı Belediyespor, sezona iddialı giriyor. Gölbaşı Stadında taraftarlarıyla buluşan Kırmızı-Beyazlı ekip yeni sezonu açtı. Yeni sezon öncesi dualar eşliğinde kurban kesilirken, sezonun başlangıç vuruşu Onursal Başkan ve Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'dan geldi. Başkan Odabaşı, futbolculara yeni sezon öncesi başarılar diledi.

BAŞKAN ODABAŞI BAŞARILAR DİLEDİ

Sezon açılışı için düzenlenen törene katılan kulübün onursal başkanı ve Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Gölbaşı Belediyespor'un ilçeyi en güzel şekilde temsil ettiğini söyledi. Geçen sezon önemli bir başarı elde ederek bir üst lige yükseldiklerini ifade eden Odabaşı, şöyle konuştu: " Gölbaşı Belediyespor'umuza BAL Liginde de başarılar diliyorum. İnanıyorum ki bu sezon da yüzümüzü güldürecekler ve Gölbaşımıza şampiyonluğu getirecekler. Bunun için de taraftarlarımızın takımımızı yalnız bırakmamalarını ve desteklerini centilmence sürdürmelerini bekliyorum."

Sezon açılışı törenine Kulübün Başkanı Ersin Pehlivan bir ameliyat geçirdiğinden katılamadı. Sezon açılışı törenine Gölbaşı Belediyespor A takımı, U-11, U14, U-17, U-19 futbol takımlarının yanı sıra boks, judo ve güreş takımının sporcuları katıldı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gölbaşı Belediyespor Yakup Odabaşı Yerel Haberler

Görüntü Türkiye'den! Ağaçtaki dev yılanı görenler gerçek olduğuna inanamıyor

Görüntü Türkiye'den! Ağaçtaki dev yılanı görenler gerçek olduğuna inanamıyor

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin yeni müfredatı onayladı

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin yeni müfredatı onayladı

Sokak hayvanlarıyla ilgili çarpıcı anket! Üç kişiden ikisi 'Çözüm kısırlaştırma' diyor

Sokak hayvanlarıyla ilgili çarpıcı anket! Üç kişiden ikisi "Çözüm kısırlaştırma" diyor

Üç ilimize sınırı olan bölgede petrol bulundu

Üç ilimize sınırı olan bölgede petrol bulundu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title