Haberler

Gkv'li Genç Bilim Adamları Nüket Ersoy'u Ziyaret Etti

Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) Özel Okulları öğrencilerinin hazırladığı dört proje, TÜBİTAK tarafından düzenlenen 43.Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nda yarı finale kaldı.

Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) Özel Okulları öğrencilerinin hazırladığı dört proje, TÜBİTAK tarafından düzenlenen 43. Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nda yarı finale kaldı.

TÜBİTAK tarafından düzenlenen 43. Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nda dört projeyle yarı finale kalan GKV Özel Okulları genç bilim adamları, Mütevelli Kurulu Başkanı Nüket Ersoy'u makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdiler. Öğrencileri büyük bir dikkatle dinleyen ve başarılarından dolayı tebrik eden GKV Mütevelli Kurulu Başkanı Nüket Ersoy, "Bilimsel çalışmalar esasına dayalı bir eğitim sistemiyle yürüttüğümüz çalışmaların bir çok alanda olumlu sonuçlarla dönüt vermesi hepimizi mutlu etmektedir. Bilginin kölesi değil efendisi bir nesil yetiştirme çabalarımızda öğrencilerimizi bilimsel çalışmalara yönlendiren ve her türlü çalışmada yanlarında yer alan öğretmen ve idarecilerimizi yürekten kutluyorum. Bugünün genç bilim adamları geleceğin insanlığı kurtaracak gerçek bilim adamları kimliğine bürüneceğine olan inancım sonsuzdur. Başarıda emeği geçen GKV ailesini Okullarımız Genel Müdürü Yard Doç.Dr Atanur Vergili'nin şahsında kutluyorum" dedi.

Yarışma sonuçlarını değerlendiren Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Atanur Vergili de, "Her yıl TÜBİTAK başarılarını arttıran GKV, bu başarısını ekip çalışmasına ve tüm uygulamalarına yerleştirdiği proje mantığına borçludur. Okullarımız akademik başarısının ve sosyal alanlardaki sayısız etkinliklerinin yanı sıra bilim eğitiminde de her zaman en iyiyi hedeflemiştir. Yüksek hedeflerimizin ve planlı çalışmalarımızın sonucunda her yıl daha çok proje ile ulusal derecelere aday oluyoruz. Projelerde çalışan tüm öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi kutluyorum" diye konuştu.

TÜBİTAK tarafından düzenlenen 43. Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nda bu yıl yapılan seçmelerde bölge finallerine Sosyoloji'den bir, Biyoloji' den üç proje ile katılma hakkı kazanan GKV Özel Okulları, projelerindeki farklılık ve yaratıcılıkla jürinin ilgisini çekti. Yarışmaya katılan GKV Özel Okulları Sosyoloji Projesi Lise Öğrencilerinin Sosyal Paylaşım Ağlarını Kullanma Alışkanlıkları konusunu gündeme taşıdı. Söz konusu projeye GKV Özel Okulları Rehber Öğretmeni

İpek Kundak danışmanlık yaparken proje GKV'li Onur Mumbuç ve İrem Oral tarafından uzun süren bir çabayla hazırlandı. Yarı finale kalan diğer Biyoloji projelerinden kozmetik ve güneş kremlerinde kullanılan organik fotoprotektif maddelere alternatif olarak Pistacia meyvelerinin araştırılması ise Biyoloji öğretmeni Burcu Akçay Dindaroğlu rehberliğinde GKV'li Ersin Bacaksız hazırladı. Mikroorganizma Solüsyonu Uygulanmış Toprakta Yetiştirilen Buğdaylarda Ağır Metal Etkinliği projesini ise yine GKV Özel Okulları biyoloji öğretmenlerinden Onul Asal rehberliğinde Dilan Yağmur Kutlay ve Hatice Çeliksöz hazırladı. Gaziantep'teki Fıstık İşletme Tesislerinde Oluşan Fıstık Kabuklarının Kombucha Mantarı ile Fermantasyonu projesini Biyoloji öğretmeni Hale Ersan rehberliğinde Ayşe Gökçe Kutsal ve Gizem Zer gerçekleştirdi.

GKV Mütevelli Kurulu Başkanı Nüket Ersoy'u makamında ziyaret eden öğrenciler projeleri hakkında bilgi verirken yarı finalden umutlu olduklarını da sözlerine eklediler. Ziyarete GKV Özel Okulları Genel Müdürü Yard.Doç.Dr Atanur Vergili, Lise Müdürü Fevzi Beşe ve proje rehber öğretmenleri de katıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Yerel Haberler

Yaşam belirtisi yok! İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Yaşam belirtisi yok! İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title