Haberler

Giresunspor Teknik Direktörü canlı yayında siyasilerden destek isteyip gözyaşlarına boğuldu

Güncelleme:

Süper Lig'den küme düşen ve ekonomik sorunlarla boğuşan Giresunspor, 1. Lig'de de tutunamıyor. Son olarak Sakaryaspor'a mağlup olan Karadeniz ekibinin teknik direktörü Mehmet Birinci, canlı yayında gözyaşlarına boğuldu. Takıma sahip çıkılmasını isteyen Birinici, "Lütfen yalvarıyorum, bu takıma sahip çıkın. Kadromuz kısıtlı, transfer tahtasının açılması için lütfen siyasiler, bize yardım edin" dedi.

Geçen sezon Süper Lig'den küme düşen ve ekonomik olarak sıkıntılar yaşayan Giresunspor, 1. Lig'de de tutunamıyor. Transfer tahtası kapalı olan Giresun'un teknik sorumlusu Mehmet Birinci, siyasilerden yardım istedi.

LİGİN DİBİNE DEMİR ATTILAR

Son olarak Sakaryaspor'a mağlup olan ve 15 hafta sonunda 9 puanla 17. sırada yer alan Giresunspor, 1. Lig'deki kötü durumunu da terse çeviremiyor.

CANLI YAYINDA AĞLAYARAK YARDIM İSTEDİ

Takımın yaşadığı zorluklara değinerek Giresunlu siyasetçilere, yerel yöneticilere ve Giresun dışındaki iş insanlarına seslenen Birinci, "Lütfen yalvarıyorum, bu takıma sahip çıkın. Kadromuz kısıtlı, transfer tahtasının açılması için lütfen siyasiler, bize yardım edin. Ben bu toprakların çocuğuyum, bu takımın buralara nasıl geldiğini çok iyi biliyorum, gitmeyelim. Giresunspor, Giresun'un bir markasıdır. Emin olun Giresun'daki balıkçı Şeref, ayakkabı boyacısı Dursun kadar üzülen belki de yoktur. Dışarıdaki insanlar için, lütfen bu takıma sahip çıkalım. Yönetimleri eleştirmek benim haddim değil ama yönetimlerin yaptığı hatalar bu takımı buralara getirdi. Siyasilere yalvarıyorum, Giresunlu, oranın bir çocuğu olarak, takımı kurtaralım. Çok üzülüyorum" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Yerel

Mehmet Birinci Giresunspor Sakaryaspor Karadeniz Yerel Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Tamı tamına 1,5 ton! 'Toros Kaplanı' isimli boğa, pazara ayak basar basmaz satıldı

Tamı tamına 1,5 ton! 'Toros Kaplanı' isimli boğa, pazara ayak basar basmaz satıldı

500

Yorumlar (18)

emre özdemir:

Kapatın gitsin, futbol zaten saçma birşey

294
31
yanıtYanıtla
rap düelloları:

Eskişehir ve Bursaspor da aynı duruma düştü ama hiç kimseye yalvarmadılar...

264
24
yanıtYanıtla
VATOZZ:

Ulan 5 çocuğu için hayat mücadelesi veren Baba bile sizin gibi ağlamıyor.

274
10
yanıtYanıtla
İhsan BAŞERLİ :

Takımları lüks ve şatafatla batırın devlet sizi vatandaşın parasıyla desteklesin. 4 büyükleri kurtardı da ne oldu milyon dolar borçları milyar dolar oldu. Sahi ne işe yatıyorsunuz ki millete Afyon olmaktan başka.

186
11
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Yılllarca Kasımpaşa’yı destekliyorlar küme düşmesin diye ligde tutuluyor bunu konuş

yanıt51
yanıt44
kont akrep:

FB maçında fener ağlama çalıyordunuz ne oldu #giresunağlama sahaya çıkıp futbolunuzu oynamak dışında başka işler yaparsanız olacağa bu....

124
31
yanıtYanıtla
Cemil Aksoy:

Beter olun fenerbahceye karşı oynadiginizi diğer takımlara oynamadığım.

79
42
yanıtYanıtla
Yakup Akın:

Herkes kendi takimi icin aglasin para istesin guzel is??

109
7
yanıtYanıtla
VATAN SEVER:

Giresun fenerbahçe maçı sonrası irfan can eğribayatın ahını aldı inşalla fenerbahçenin yolu bir daha buradan geçmez demişti bir fenerbahceli olarak giresunapora üzülmüyorum

64
49
yanıtYanıtla
ümit karagöz:

Çok doğru. Osaiye hareket çeken İrfan Buz gelsin kurtarsın. Zerre üzülmüyorum.

yanıt24
yanıt13
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title