Haberler

Gediz Atatürk Ortaokulu Kros Yıldız Kız Takımı Türkiye Finallerinde

Gediz Atatürk Ortaokulu Kros Yıldız Kız Takımı, Kütahya'da yapılan Türkiye Yarı Final Grup Müsabakalarında ikinci olarak finale yükseldi.

Gediz Atatürk Ortaokulu Kros Yıldız Kız Takımı, Kütahya'da yapılan Türkiye Yarı Final Grup Müsabakalarında ikinci olarak finale yükseldi.

Gediz Atatürk Ortaokulu Müdür Yardımcısı Ali Demiray, hem ortaöğretim kurumlarına yerleştirmede hem de sportif anlamda bir çok başarı elde eden ilçenin gözde okullarından Atatürk Ortaokulu'nun bu yıl ilk defa katıldığı kros müsabakalarında önce il birincisi olduğunu, arkasından da Kütahya'da düzenlenen Türkiye Yarı Final Grup Müsabakalarında ikinci olmayı başardığını söyledi.

Okulun bu başarısı ile 30 Mart 2013 tarihinde Denizli'de düzenlenecek olan Türkiye Finallerine katılmayı hak kazandığını belirten Atatürk Ortaokulu Müdür Yardımcısı Ali Demiray, Denizli'de en iyi 18 takım içerisinde Türkiye şampiyonluğu için yarışacak olan okul takımına başarılar diledi.

Diğer taraftan takımın finale yükseldiğini duyan Kütahyalı Milli Atlet Halil Akkaş da, Gediz Atatürk Ortaokulu Kros Yıldız Kız Takımı ile erkek takımının bu güzel başarılarını yürekten tebrik ettiğini ifade etti.

Okul Müdürü Hasan Ali Tanrıkulu ise, "Bir okulun görevi sadece üst öğrenime öğrenci yetiştiren değil, aynı zamanda öğrencilerinin ilgi kabiliyet ve yeteneklerini ön plana çıkarıp milletine ve vatanına hizmet eden iyi insanlar yetiştirmektir. böyle bir okul olmaktan guruluyuz mutluyuz. Okul spor takımları ile ilgilenen Müdür Yardımcısı Ali Demiray'a kros takımı ile ilgilenen Beden Eğitimi Öğretmeni Zafer Özkurt'a ve Antrenör Kenan Özcan'a çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Bu anlamda okulumuzda görev yapan tüm idareci, öğretmen ve personele de ayrıca teşekkür ederim" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Demiray Türkiye Kütahya Gediz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title