Haberler

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Demir'e Üstün Hizmet Madalyası

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’e Türkiye Olimpiyat Komitesi tarafından "Üstün Hizmet Madalyası" verildi.

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir'e Türkiye Olimpiyat Komitesi tarafından "Üstün Hizmet Madalyası" verildi.

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Konferans Salonu'nda düzenlenen "Fair Play Üniversiteler Kervanı" paneli düzenlendi.

Panele Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü damga vurdu. Türkiye'nin ilk ve tek Olimpik Jimnastikçisi Göksu Üçtaş Şanlı ve Avrupa Şampiyonu Milli Atlet Öznur Yılmazer'in konuşmacı olarak katıldığı panelde Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir'e ise "Üstün Hizmet Madalyası" verildi. Demir'e madalyasını ise Avrupa Şampiyonu Milli Atlet Öznur Yılmazer takdim etti.

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'ne teşekkür eden Demir, "Türkiye Olimpiyat Komitesi tarafından bu güzel panelin Gaziantep'te gerçekleştirilmesinden memnuniyet duyduk. Gaziantep'in yakından tanıdığı sporcumuz Öznur Yılmazer ve antrenörümüz Göksu Üçtaş Şanlı'nın bu panelde konuşmacı olması bizlere mutlu etmiştir. Gaziantep sanayi de olduğu gibi sporda da rol model olma yolunda ilerlemektedir. Bu ilerleyiş son hızıyla devam edecektir. Ayrıca bana bu Üstün Hizmet Madalyası'nı layık gören Türkiye Olimpiyat Komitesi'ne teşekkür ediyorum" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Üniversitesi Öznur Yılmazer Türkiye Yerel Haberler

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title