Haberler

Finike Asat Hizmet Birimi Açıldı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Finike ilçesinde ASAT Hizmet Birimi’niin açılışını yaptı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Finike ilçesinde ASAT Hizmet Birimi'niin açılışını yaptı.

Finike Yayla Bulvarı'nda gerçekleştirilen açılışa Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Birol Ekici, ASAT Genel Müdürü Faruk Karaçay, Büyükşehir Finike Koordinatörü Necati Bahçeci ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışı gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya'nın 19 ilçesinde hizmet birimlerinin görev yaptığını söyledi. "Hizmet birimlerini kurarken birileri bu nereden çıktı" diye eleştirildiğini belirten Başkan Türel, "Vatandaşın hizmeti ayağına götürmek için bu birimleri kurduk. Küçük bir su arızası vatandaşlar Antalya'ya gelmek zorunda kalmıyor. Böylelikle hizmeti vatandaşın ayağına götürüyoruz" dedi.

Başkan Türel, daha sonra ASAT hizmet birimini açılışını gerçekleştirdi. Hizmet birimini gezen Başkan Menderes Türel, personel ile sohbet etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Türel daha sonra Finike Belediye'ne geçti. Finike Belediyesi toplantı salonunda personel ve vatandaşlarla bir araya gelen Türel,

Finike'de birçok önemli görüşmeler yaptıklarını belirterek, "Birlikten güç doğar. Bu hizmetleri belediyemizle, ilçe teşkilatımızın desteği ile yapıyoruz. Finike'de koordineli bir çalışma gerçekleştiriliyor. Bunun yansıması Finike'ye oluyor. Birçok projeyi el birliği ile çözüyoruz. Finike Sahil Projesi için çalışmalara başladık. Bu projeleri hazırlamak için yoğun bir dönem geçirdik. Şimdi hızlı bir çalışma dönemine giriyoruz. Artık her gelişimizde Finike'ye yeni projelerle geleceğiz. Bu ziyaretlerde kendi yol haritamızı da çiziyoruz. Belediyemizin üst düzel yöneticileri ile birlikte geldik. Çok verimli bir ziyaret oldu. Her şey Finike için çok daha güzel olacak" dedi.

Finike Belediye Başkan Kaan Osman Sarıoğlu ise, iki gündür Finike için önemli müjdeler aldığını belirterek, "Finike sahili ve coğrafyası ile hak ettiği yerde değil. Ancak Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları ile komşu ilçelerle arasındaki farkı kapatacaktır. Bu ziyaretler ilçemize heyecan katıyor" diye konuştu.

Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, Başkan Türel'e ziyaret anısına bir hediye takdim etti.

Başkan Menderes Türel, daha sonra ise AK Parti Finike İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek, teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, Finike sahilini de gezerek, incelemelerde bulundu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kaan Osman Sarıoğlu Menderes Türel Birol Ekici Antalya Yerel Haberler

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 21 Mayıs Survivor elenen isim! Resmi Gazete bugün (21 Mayıs) kararları neler? Romanyalılara Türkiye vizesi kalktı! Resmi Gazete atama kararları 2024! Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title