Haberler

Fethiyespor Yönetimi Destek İstedi

Fethiyespor Yönetimi bir basın toplantısı düzenleyerek, kamu kurumlarından, sivil toplum örgütleri ve taraftarlardan destek istedi.

Fethiyespor Yönetimi bir basın toplantısı düzenleyerek, kamu kurumlarından, sivil toplum örgütleri ve taraftarlardan destek istedi.

Fethiyespor Yönetim Kurulu, Perşembe günü gerçekleştirilecek tek maddelik genel kurul öncesi bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Kulüp Başkanı İsmail Öztürk, yapılacak toplantıda stat inşaatı için delegasyondan yetki alınacağını söyledi

Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk, Kulüp Yöneticileri Nurkaya Gündoğdu, Okan Uysal, Mustafa Büyükteke ile Letoon Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Aydemir ve Fethiye Turizm Altyapı Hizmet Birliği Başkanı Osman Otgöz'ün yer aldığı toplantıda kulüp hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk yaptığı açıklamada, "Günlük başarıdan ziyade sağlıklı yapılanma, ekonomik açıdan ve sportif başarıların altyapısını güçlendiren bir kulüp olmak istiyoruz" dedi. Öztürk, "Fethiyespor olarak şampiyonluğu ve bir üst ligi hedefliyoruz. Şunu üzülerek söylüyorum, biz yine kaderimizle baş başa kaldık. İnanmadığım bir davanın arkasında durmam. 2 maçta başarısız sonuçlar aldık. Nazilli Belediyespor deplasmanından 3 puanla döndük. Uzun soluklu bir kadro oluşturuyorsunuz, belirli planlamalarla yola çıkıyorsunuz; bazen bunun belirli bir düzeye ulaşması zaman alabiliyor. Bunların hiçbirisi bahane değil, yönetim olarak bahanelerin de arkasına saklanmadık. Biraz hoşgörü ve anlayış gerekiyor" diye konuştu.

Zaman zaman sert ifadelerde kullanan Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk "Bu klüp sadece Fethiye Belediyesi'ne bağlı değildir. Bütün sivil toplum örgütlerinin desteğine ihtiyacı var. Ayrıca artık yasalar var. Öyle Fethiye Belediyesi para aktaramıyor. Öyle büyük katkılarla yürümüyoruz. Bazıları için söylüyorum. Söz vereceksiniz, yapmayacaksınız, Fotoğraf çekineceksiniz, katkınız olmayacak, Sadece başarı olunca telefonla arayacaksınız, Bunlardan uzaklaşalım. Bugün isim vermiyor. Yarın isim de veriririm" dedi. "Parkomattan sadece 30 bin TL kazandık"

Açıklamasını sürdüren İsmail Öztürk, "Hatayspor maçı öncesinde bazı kişilerin bedel ödemeden sahaya girmeye çalıştığını gördüm. Bu bizi üzüyor. Bu yıl geniş bir kadromuz var. Geçen yıl ki performansın çok üzerine çıkabiliriz. Hiçbir değer yargısı Fethiyespor Kulübü'nün üzerine çıkamaz. Temel hedefimiz takımımızın menfaatleridir. Onun için küçük şeyler büyütülmesin ve şahıslar üzerine yorum yapılmasın. Ticari faaliyetlerimizi geliştirelim dedik, sınıfta kaldık. Bir şirket kurduk, parkomattan gelir elde etmeyi hedeflerken; Nisan ayından bu yana elde ettiği gelir 30 bin TL... Olmayan fakat inandığım bütçe ile yola çıktım. Yanımızda görünen bazı kişiler 2 forma almıyor, maçlara da davetiye ile gelmek istiyor. Tribün gelirimiz bir futbolcunun yıllık ücretini karşılamıyor. Altyapı hariç 25 futbolcumuz var. Lütfen sporseverler müsabakalara bilet alarak girmeye çalışsınlar. Fethiyespor, bu ilçede yaşayan herkesin kulübü. Bir kalıp peyniri bulamadığımız günlerden 100 civarında sporcunun yemek yediği bir tesis kurduk. Gelecek inşa etmek çok büyük fedakarlık gerektiriyor" şeklinde ifadeler kullandı.

Fethiyespor Yöneticisi Nurkaya Gündoğdu da, "Bu kulübün kapısından içeriye girmeyen yerel yöneticilerimiz var. Geçmiş dönemde başkanlık ve yöneticilik yapmış ağabeylerimiz ile kardeşlerimiz kulübe uğramıyor. Bana göre bu mantıklı bir iş değil. Bir gün olacak o kişiler tekrar bu yönetimde yer alacak. O gelmemenin hesabını o zaman yapacaklar. Bir futbolcu alacak kadar tribün gelirinin olmadığı yerden şampiyonluk beklemek vefasızlık olur" dedi.

FETAB Başkanı Osman Otgöz, "Cemiyetçilik kolay bir iş değil. Bazen tek başınıza kaldığını günler oluyor. Sorunları aşmakta zorlanıyorsunuz. Fethiyespor kendi öz kaynaklarını yaratmalıdır.

Sivil toplum kuruluşları ve yerel yönetimler buna destek olmalıdır. Takımımız kendi yağında kavrulduğu zaman bu sıkıntıları yaşamayacaktır. Başkanımızın projesine gereken desteği vereceğiz" şeklinde konuştu.

Fethiyespor Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Büyükteke ise, şunları söyledi: "Fethiye'de kurumlar vergi dairesine bağlı birçok işletme var. Nazilli Şehir Stadı'nda ben onların reklam tabelalarını gördüm. Biz onların kapılarına gittiğimiz zaman reklam veremediklerini söylüyorlar. Tüm halkın gittiği giyim mağazaları var. Onlar da bu konuya sıcak bakmıyor. Vatandaşlarımız stada geldiği zaman baksınlar, takıma kim sahip çıkıyorsa; o işletmeleri tercih etsinler" - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Büyükteke İsmail Öztürk Fethiyespor Gündoğdu Yerel Haberler

Firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz: 2 ay sonra Türkiye'ye döneceğim

Firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz: 2 ay sonra Türkiye'ye döneceğim

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title