Haberler

Eyyübiyeli Kadınlardan Soma'ya Yardım

Güncelleme:

AK Parti Şanlıurfa Eyyübiye İlçe Kadın Kolları Teşkilatı, Soma'da yaşamını yitiren maden işçileri yakınları için yardım kampanyası düzenledi.

AK Parti Şanlıurfa Eyyübiye İlçe Kadın Kolları Teşkilatı, Atatürk Bulvarı üzerinde kermes kurarak, Manisa'nın Soma İlçesi'nde yaşamını yitiren maden işçileri yakınları için yardım kampanyası düzenledi.

Eski 11 Nisan Stadyumu yerinde kurulan Soma'ya Yardım Kermesi, bugün de devam edecek. İlk gün itibariyle yoğun ilgi gören kermese Eyyübiye Belediye Başkan Vekili Bahattin Demir, Belediye Başkan Yardımcıları Necmeddin Sağlam, Mehmet Elgün, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün, AK Parti Eyyübiye Kadın Kolları Başkanı Tuba Pişkin, AK Parti Eyyübiye Gençlik Kolları Başkanı Fatih Dörtkardeş, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü, İl, İlçe, Gençlik Kolları üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Eyyübiye Belediye Başkan Vekili Bahattin Demir; "AK Parti Eyyübiye Kadın Kolları ve Yönetimi Soma için düzenledikleri bu yardım kampanyası için teşekkür ediyorum. Bunun başka ilçelerimize örnek olmasını diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun, bütün Urfalı hemşerilerimizi destek için kermesimize bekliyoruz" dedi.

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün'de bir açıklama yaparak,"Kadın kollarımız buradan Soma'ya destek için yardım göndermek için bir araya gelmişler. Allah bir daha böyle kara günleri ülkemize, memleketimize göstermesin. Büyük bir faciaydı, bu faciaların tekrar yaşanmamasını diliyoruz. Buradan Soma'ya yapılan yardımlarla bizim bir nebze yardımımız olacak. Bütün Urfalıları kermesimize bekliyoruz" şeklinde konuştu.

AK Parti Eyyübiye Kadın Kolları Başkanı Tuba Pişkinise yapmış olduğu açıklamada; "Hayatını kaybeden maden işçilerinin ailelerine bir nebzede olsa yardımımız olsun istedik. Buraya gelen tüm teşkilat yöneticilerine teşekkür ediyoruz. Soma'da yaşanan acıların bir daha tekrarlanmaması ümit ediyoruz" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

Bahattin Demir Şanlıurfa Ak Parti Soma Yerel Haberler

Reisi'nin cenazesine Türkiye'den iki isim katılacak

Reisi'nin cenazesine Türkiye'den iki isim katılacak

ABD: İran kazadan sonra bizden yardım istedi

ABD: İran kazadan sonra bizden yardım istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

'Etek boyu' sorusu ile gündeme gelen avukat, adliyenin önünde elindeki bekaret raporuyla isyan etti

"Etek boyu" sorusu ile gündeme gelen avukat, adliyenin önünde elindeki bekaret raporuyla isyan etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title