Haberler

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Koçak'tan Yeni Yıl Mesajı

Güncelleme:

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Koçak, 2024 yılına umutlar, hayaller ve hedeflerle girildiğini belirterek, üniversitenin bilim dünyasına yeni değerler kazandırma ve öğrencileri geleceğe hazırlama adına verimli bir yıl olacağına inandığını söyledi.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Koçak yeni yıl mesajı yayımladı.

Rektör Kamil Koçak, mesajında, " Üniversite olarak 2023 yılını geride bırakırken yepyeni umutlar, hayaller ve hedeflerle 2024 yılına giriyoruz. Yarım asırdan uzun süredir bilim, teknoloji, eğitim, sağlık ve Ar-Ge alanlarındaki çalışmalarını sürdüren Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine ulaşma hedefine her yıl büyüyen ölçüde katkı sunmaya devam etmektedir. Karşılamaya hazırlandığımız 2024 yılının üniversitemiz açısından bilim dünyasına yeni değerler kazandırma; sanayi, kamu ve sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliklerini geliştirme ve öğrencilerimizi en iyi şekilde geleceğe hazırlama adına verimli bir yıl olacağına inancımız tamdır. Bu düşüncelerle Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ailesi ve milletimizin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyor, 2024 yılının ülkemize sağlık, mutluluk ve başarılar getirmesini diliyorum." diye belirtti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Yerel Teknoloji Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title