Haberler

Erzurum Gazeteciler Cemiyeti'nden Balık-ekmek Şöleni

Erzurum Gazeteciler Cemiyeti’nin organize ettiği “Balık Ekmek Şöleni” renkli görüntülere sahne oldu.

Erzurum Gazeteciler Cemiyeti'nin organize ettiği "Balık Ekmek Şöleni" renkli görüntülere sahne oldu. Atatürk Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi ile ortaklaşa düzenlenen etkinlikte, gazeteciler önce alabalık tesislerini gezdi, ardından balık ekmek ziyafetinde buluştu.

Erzurum Gazeteciler Cemiyeti'nin etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi ile ortaklaşa "İletişim Semineri" düzenleyen EG, bu hafta sonunda da "Balık Ekmek Şöleni"ne imzasını attı. Gazetecileri Atatürk Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Alabalık Tesisleri'nde bir araya getiren cemiyet, üyelerine renkli bir hafta sonu programı hazırladı.

Cemiyet merkezinde bir araya gelen gazeteciler, önce Su Ürünleri Fakültesi Akvaryum Balıkları Uygulama ve Araştırma Merkezi'ni gezdi. Burada Yrd. Doç. Dr. Harun Arslan tarafından bilgilendirilen gazeteciler, daha sonra Alabalık Üretim Çiftliği'ne geçti.

SU ÜRÜNLERİ BÖLGENİN PARLAYAN YILDIZI

Alabalık Üretim Çiftliği'nde SU Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhammet Atamanalp ve Öğretim Üyesi Doç. Dr. Esat Mahmut Kocaman tarafından karşılanan gazeteciler, tesisler hakkında yetkililerden bilgi aldılar. Su Ürünleri Fakültesi'nin kısa bir geçmişi olmasına rağmen bölgenin parlayan yıldızı haline geldiğini kaydeden Dekan Prof. Dr. Atamanalp, "Tesislerimizde üretilen balıklar, bölgenin diğer illerinden büyük talep görüyor. Her sezon milyonlarca alabalık yavrusu üretip, bölge illeri başta olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanına ulaştırıyoruz" dedi.

Tesiste üretilen balıkların aynı zamanda sofralara kadar ulaştırıldığını anlatan Atamanalp, balıkların şehrin belli başlı noktalarında fleto halinde satışa sunulduğunu da anımsattı.

MESLEKTAŞLARIMIZI KAYNAŞTIRIYORUZ

Alabalık çiftliği hakkında bilgilendirilen gazeteciler daha sonra mangal başında balık ekmek sefası yaptılar.

Büyük ilgi gören "Balık Ekmek Şöleni" ile ilgili olarak bir açıklama yapan Erzurum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Selahattin Şener, Erzurum'daki gazetecilerin kaynaşmasını, birlik ve beraberliğini önemsediklerini belirterek, "Cemiyetimizin etkinliklerinde asıl amaç, meslektaşlarımızı bir araya getirmek ve onları yoğun iş temposundan biraz da olsa uzaklaştırmaktır. Bu manada her hafta farklı bir etkinlik organize etmeye çalışıyoruz" dedi.

"Balık Ekmek Şöleni"nin de, önceki etkinlikler gibi büyük ilgi gördüğünü anlatan Başkan Şener, "Bize kapılarını açan Su Ürünleri Fakültesi'ne, Sayın Dekanımız Prof. Dr. Muhammet Atamanalp'e, Esat Mahmut Kocaman hocamıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Atatürk Üniversitesi Muhammet Atamanalp Erzurum Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title