Haberler

Ereğli Belediyesi Kuruluşunun 128. Yılını Kutladı

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi Belediyesi 128. Kuruluş Yıldönümünü Kutladı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi belediyesi 128. kuruluş yıldönümünü kutladı.

Ereğli Belediyesi kuruluşunun 128. yılını düzenlenen geceyle kutladı. Belediye Düğün salonunda gerçekleştirilen geceye Belediye Başkanı Murat Sesli eşi Ayfer Sesli ile belediye meclis üyeleri, daire müdürleri, belediye personeli eşleri ile birlikte katıldı. Belediye Başkanı Murat Sesli, belediyeye bugüne kadar hizmeti geçmiş bütün belediye başkanlarına, meclis üyelerine ve personeline teşekkür etti. Sesli, "Bugün bizim için çok anlamlı bir gün. 1880 yılında kurulan belediyemizin kuruluşunun 128. yılı. Kurulduğu günden buyana ülkemizin önemli kentleri arasında yer alan Karadeniz Ereğli'ye hizmet etmiş bütün belediye başkanlarına, meclis üyelerine ve belediye personeline sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Ereğli Belediyesi olarak bütün çalışanlarıyla birlikte biz bir aileyiz. İşimiz, Ereğli halkına layık olduğu hizmetin en güzelini vermek. Karadeniz Ereğli'nin sürekli büyüyen yerleşim yapısı, sürekli yenilenen kent kültürü, sürekli artan nüfusunu göz önüne alarak, ihtiyaçların da üzerinde hizmetlerle; sosyal, kültürel ve ekonomik açıdan Türkiye'nin örnek kenti olmayı hedefliyoruz. Tüm kurum ve kuruluşlarla karşılıklı güven ve işbirliğine dayalı bir hizmet anlayışını benimsedik. Karadeniz Ereğli, yerel yönetiminden sivil toplum örgütüne, esnafından, eğitim kurumlarına, sanayi kuruluşlarından spor kulüplerine kadar, bütünlük, birlik ve beraberliğin yaşandığı bir kenttir. Bireysellikten uzak, çoğulcu ve katılımcı bir yönetimin başarılı olabileceğine inanıyoruz. Karadeniz Ereğli, sahip olduğu değerler ile ülkenin dikkatini çeken bir kent haline geldi. Özellikle sosyal ve kültürel alanda gerçekleşen etkinliklerle adını ulusal ve uluslar arası alanda duyuran kentimiz, çeşitli kültür ve sanat festivallerine ev sahipliği yapmakta. Birlikte üretip, birlikte yönetmek amacı ile tüm enerjimizi Karadeniz Ereğli ve Ereğli halkı için harcıyoruz. Alt yapı, yol, su, kanalizasyon, temizlik gibi yaşamsal önceliği olan hizmetleri sorun olmaktan kurtararak, doğanın ve çevrenin korunduğu, insan sağlığının öncelikli tutulduğu çağdaş bir Ereğli için modern şehircilik vizyonu oluşturduk. Geleceğe güvenle bakarken, Karadeniz Ereğli'de yaşayan tüm insanları kucaklayarak, gücünü halktan alan belediyecilik anlayışımıza ve hizmetlerimize destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye Folklor ekibi yaptığı halk oyunları ile izleyenlerden büyük bir beğeni kazanırken Belediye Türk Sanat Müziği Topluluğu'da söyledi şarkılarla geceye ayrı bir renk kattı. Belediye Başkanı Murat Sesli eşi Ayfer Sesli ile birlikte geceye katılan meclis üyeleriyle 128. yıl pastasını kesti. Gecede, Aralık ayı içersinde 6'cısı düzenlenen Hamsi Festivali'nde sahne alan Grup Su, söylediği birbirinden güzel türkülerle yemeğe katılan davetlileri coşturdu.

(BA-ET-Y) 24.04.2008 15:27 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Miçotakis bir kez daha resti çekti: Türkiye'yi ilgilendirmez

Miçotakis bir kez daha resti çekti: Türkiye'yi ilgilendirmez

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

Bakmadan Geçme

Konferans Ligi Şampiyonu Şampiyonlar Ligi'ne gidiyor mu? Limon FC olayı ne, Limon FC maçında ne oldu? #129300 30 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 30 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! İsrail lanetleme kararı nedir? Lanetleme kararı alınınca ne olur? 30 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 30 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Mourinho ne zaman İstanbul'a geliyor? Aziz Yıldırım transferi bitirdi Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? #129300 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Sadece Kürtçe hizmet vereceğini açıklayan kafe işletmecisi gözaltında

Sadece Kürtçe hizmet vereceğini açıklayan kafe işletmecisi gözaltında

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title