Haberler

Engelli Yazar Ali Haydar Koyun 'Sevginin Gücü' Adlı Kitabını Tanıttı

3 Aralık Dünya Engelliler Gününde Malatyalı aktivist ve yazar Ali Haydar Koyun ’Sevginin Gücü’ adlı kitabının tanıtımını yaptı.

3 Aralık Dünya Engelliler Gününde Malatyalı aktivist ve yazar Ali Haydar Koyun 'Sevginin Gücü' adlı kitabının tanıtımını yaptı.

Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezinde düzenlenen bir etkinlikle öykü ve denemelerden oluşan 'Sevginin Gücü' adlı çıkardığı son kitabını tanıtan engelli aktivist ve yazar Ali haydar koyun etkinliğe katılan vatandaşlara da kitabını imzalayarak hediye etti. Malatya Park'ta düzenlen kitap tanıtımı ve imza gününe Malatya Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Oktay Taş ve çok sayıda vatandaş katıldı. Burada bir konuşma yapan Ali Haydar Koyun, 'Sevginin Gücü' kitabında engellilerin toplumda kabul görmesini ve yaşadıkları sıkıntıları anlattığını ifade ederek, kitabı da ölen babasına ithaf ettiğini söyledi. Bir engelli vatandaş olarak engelsiz bir hayat için çok mücadele verdiğini belirten Ali Haydar Koyun, "Bireysel olarak verdiğim mücadelemi bundan sonra gazete köşe yazılarında ve kitap çalışmalarında sürdürmeye gayret edeceğim. 'Sevginin Gücü' adlı kitabım öykü ve denemelerden oluşuyor. Bu kitabı okuduğunuzda yeri geldiğinde duygulanacaksınız, hüzünleneceksiniz, yeri geldiğinde ise sevinecek ve mutlu olacaksınız. Öyküleri yüreğinizde hissedebildiyseniz ve bu duyguları yakalayabildiyseniz siz hala koca yürekli bir insanınız demektir. Her öyküde aslında kendinizden bir şeyler bulacağınıza ve yaşamınıza yepyeni bir soluk getireceğine inandığım "Sevginin Gücü' kitabı sizi derinden etkileyecektir. Amacım bu tolumun içinde engellilerinde yaşadığını, onlarında üzülerek ağlayabildiklerini, kısacası onlarında etten kemikten canlı bir insan olduklarını görmenize katkı sunmaktır" şeklinde konuştu.

Ali Haydar Koyun konuşmasının ardından kitabın tanıtım ve imza gününe katılan Malatya Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Oktay Taş'a kitabını imzalayarak hediye etti. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yunus Poyraz Malatya Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Bakmadan Geçme

TBMM'ye Sunulan Kripto Para Düzenlemesi Detayları Açıklandı Kara Ağaç Destanı dizisi nerede çekiliyor, setleri nerede? Tasarruf Genelgesi Detayları: Hangi Kuruma Kaç Araç Tahsis Edilecek? Özyaşar Tel halka arz ne zaman? Özyaşar Tel ve Galvanizleme kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Gelinim Mutfakta kim elendi? #128105 GELİNİM MUTFAKTA elenen isim kim oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Türkiye- İtalya Milletler Ligi maçı ne zaman? #127952 TÜRKİYE- İTALYA maçı saat kaçta, hangi kanalda? 18 Mayıs Cumartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 18 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 17 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak?
Antalyaspor'un ana sponsoru Ayos Holding konkordato talep etti

Antalyaspor'un ana sponsoru Ayos Holding konkordato talep etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title