Haberler

Emirler Köyünde Yoğun İftar Programı

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin tatilde olduğu dönemlerde seçim bölgelerine dağılan AK Parti Milletvekilleri, köyleri gezip vatandaşların dertlerini dinliyor.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin tatilde olduğu dönemlerde seçim bölgelerine dağılan AK Parti Milletvekilleri, köyleri gezip vatandaşların dertlerini dinliyor.

AK Parti Niğde milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ile Ömer Selvi, Ulukışla İlçesi Emirler Köyü Muhtarı Mehmet Ali Şahin'in iftar davetine katıldılar. Beraberinde yerel bürokratlar ile parti temsilcilerinin de katılım sağladığı iftar yemeğine katılan Milletvekilleri Kavaklıoğlu ve Selvi, yemek sonrası köylülerin sorunlarını dinleyip, taleplerine yerine getirmek için notlar aldılar.

Köy camisinde cemaatle birlikte teravih namazını da eda eden vekiller, köy kahvesinde toplanan vatandaşlara hitaben yaptıkları konuşmada, bölgede gerçekleştirilen hizmetlerin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğini belirttiler.

Alpaslan Kavaklıoğlu, Emirler köyüne yapılan kapalı sistem sulama sistemi ve altyapı hizmetlerini anlatırken, bu hizmetlerin ihtiyac oldukça sürdürüleceğini bildirdi.

Milletvekillerini konuk eden Emirler köyü sakinleri, Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi'yi gecenin ilerleyen saatlerinde alkışlarla uğurladılar.

Köy muhtarı Mehmet Ali Şahin, konuklarını uğurladıktan sonra yaptığı değerlendirmede, köye yapılan gölet ve geçtiğimiz yıl tamamlanan 35 kilometrelik kapalı devre sulama sistemi sayesinde köylülerin ürünlerinde ciddi artış olduğunu ifade etti.

Köy yolunun yeniden asfaltlandığı, ara sokakların parke taşlarla döşendiğini hatırlatan Şahin, eksik kalan sokakların da kısa sürede döşeneceğinin sözünü verdi.

Muhtar Şahin, Niğde Milletvekilleri Kavaklıoğlu ve Selvi'nin yanı sıra, Niğde Valiliği ve Ulukışla Kaymakamlığından alınan hizmetlerden de övgüyle söz etti.

İftar davetinde Niğde İl Genel Meclisi Başkanı Erdal Koçyiğit, Ulukışla Kaymakam Vekili Fehmi Likoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir, AK Parti ilçe ve belde teşkilatları temsilcileri de katıldı. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title