Haberler

Ekmen Dernekleri Ziyaret Etti

Güncelleme:

AK Parti Belediye Başkan adayı Av Emin Ekmen, İl Başkanı Murat Güneştekin ve partililer ile birlikte STK ziyaretlerinde bulundu.

Ekmen'den STK ziyaretleri...
AK Parti Belediye Başkan adayı Av Emin Ekmen, İl Başkanı Murat Güneştekin, İl Başkan Yardımcıları Savaş Tarhan, Diyaettin Şenses ve partililer ile birlikte STK ziyaretlerinde bulundu.
Batman İşitme Engelliler Derneğini ziyaret edip, dernek Başkanı Yunus Gün ve yöneticileri bir araya gelen AK Parti heyeti tercüman aracılığı sorunlarını dinledi. Başkan adayı Ekmen 'Belediye hizmetlerinde tüm engelli kardeşlerimizi mutlaka hizmete dahil edeceğiz. İşitme engelli kardeşlerimizin de eğitim, istihdam sorunlarının çözülmesi için yanlarında olacağız. Belediyelerde, hastanelerde, okullarda, tüm resmi dairelerde yaşadıkları tercüman sorununun çözümü için hem Merkezi Hükümet ile görüşmeler yapıp hem de Belediye Başkanlığımız döneminde eksiklikleri gidereceğiz' dedi. Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Hasan Demir ve yönetimi, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Yahya Görnü ve üyeleri de AK Parti heyeti tarafından ziyaret edildi. Ziyaretlerde dernek üyeleri Ekmen'e Batman yerel yönetiminde kaliteli malzemelerle, uzun ömürlü projelerle hizmetlerin artması gerektiğini, yaşlıların ve engellilerin yerel hizmetlerde dikkate alınması gerektiğini ifade etti.

Kaynak: Temsilci / Yerel

MURAT GÜNEŞTEKİN Ak Parti Batman Yerel Haberler

title