Haberler

Eğitimde İyi Örnekler Paylaşımı" Proje Finali

İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen "Eğitimde İyi Örnekler" projesi kapsamında dereceye giren projelerin tanıtım ve ödül töreni yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen "Eğitimde İyi Örnekler" projesi kapsamında dereceye giren projelerin tanıtım ve ödül töreni yapıldı.

Selahaddin-i Eyyubi BİST Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen programda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin, eğitimin emek isteyen bir iş olduğunu, emeğin karşılığında elde edilen meyvelerin ise çalışanları daha fazla motive ettiğini söyledi.

Kırekin, "Okullarımız, toplumun her bireyini kapsayan çok güzel projeler üreterek uygulamaya geçirmiş. Proje tabanlı çalışan öğretmen ve öğrencilerimizin çevrelerine pozitif enerji sağladıklarını, bunun öğrenci başarısında da artırıcı bir etken olduğunu görmekteyiz. Çalışmaları gerçekleştiren Ar-Ge birimimize, okul idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Program, dereceye giren okullara katılım belgesi ve pirinç levha takdim edilmesiyle son buldu.

Törene, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Celal Gezici, Adem Çiftçi, Milli Eğitim Şube Müdürleri Mücahit Tunç, Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı. - Van

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title